Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

DIY: Αυτό το lip scrub με κανέλα θα σου χαρίσει χείλη… για φίλημα

Πολλές γυναίκες θεωρούν περιττή τη χρήση του lip scrub. Από τη μία σκέφτονται ότι είναι ένα έξτρα έξοδο για την περιποίηση του προσώπου τους και από την άλλη πιστεύουν ότι είναι εντελώς βαρετή διαδικασία της απολέπισης στο συγκεκριμένο σημείο. Οι σκέψεις αυτές, όμως, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Μόλις δοκιμάσεις το lip scrub που σου προτείνουμε παρακάτω και το οποίο θα φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, τότε δεν θα παραλείψεις ποτέ ξανά αυτό το βήμα στην beauty routine σου. Θα αποκτήσεις αμέσως απαλά και βελούδινα χείλη και θα εξαφανιστεί κάθε ίχνος ταλαιπωρίας ή αφυδάτωσης στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ το κραγιόν σου θα έχει υπέροχη εφαρμογή. Δοκίμασέ το και θα το λατρέψεις!

Υλικά:

2 κ.σ. καστανή ζάχαρη

½  κ.σ. ελαιόλαδο

½ κ.σ. μέλι

½ κ.γλ. κανέλα σε σκόνη

Ανάκατεψε όλα τα υλικά μαζί και με τα δάχτυλά σου άπλωσε το μείγμα στα χείλη. Κάνε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, ώστε να απομακρυνθούν όλα τα νεκρά κύτταρα και να απολεπιστεί καλά η περιοχή.

Ξέπλυνε με ζεστό νερό και για περισσότερη ενυδάτωση άπλωσε ένα lip balm. Καλό είναι να κάνεις scrub χειλιών μία ή δύο φορές την εβδομάδα και θα δεις ότι δε θα έχεις ποτέ ξανά σκασμένα, ταλαιπωρημένα και αντιαισθητικά χείλη.

Διάβασε ακόμα: Ιδρώνεις εύκολα; Με αυτά τα 4 πολύτιμα tips θα το αντιμετωπίσεις


Πηγή