Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

DIY μανικιούρ: Πώς θα στεγνώσει πιο γρήγορα το βερνίκι νυχιών;

Είναι γεγονός πως οι nail artists δεν θα μπορέσουν να μας εξυπηρετήσουν μέσα στις γιορτές. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης την περασμένη Παρασκευή, τα nail bars θα παραμείνουν κλειστά για λόγους ασφαλείας και προστασίας του κοινού από την εξάπλωση του Covid-19. Εκεί, λοιπόν, που περιμέναμε με αγωνία μαζί με τα κομμωτήρια να επισκεφθούμε και τη μανικιουρίστ μας… τελικά τα σχέδιά μας ανατράπηκαν.

Ποια είναι η λύση και πάλι; Το DIY μανικιούρ. Το μανικιούρ, δηλαδή, που θα κάνουμε μόνες μας στο σπίτι ακόμα και στις γιορτές των Χριστουγέννων. Φαντάζομαι ήδη θα έχεις κάνει τη διαδικτυακή παραγγελία σου για να παραλάβεις νέα βερνίκια νυχιών σε γιορτινά χρώματα ή γεμάτα με glitter. Αν δεν το έχεις κάνει ακόμη, μη χάνεις άλλον χρόνο! Εγώ, πάντως, έκανα ήδη την παραγγελία μου και αναμένω να παραλάβω τα προϊόντα μου.

Μιλώντας, όμως, το Σαββατοκύριακο με την κολλητή μου στο facetime και εκεί που συζητούσαμε για το ποια βερνίκια παραγγείλαμε αμφότερες για τα Χριστούγεννα, μου εξέφρασε τον προβληματισμό της. Μου είπε πως όσο προσεκτικά κι αν βάφει τα νύχια της και όση ώρα κι αν περιμένει να στεγνώσουν τελικά… καταλήγει με χαλασμένα νύχια, γιατί ήθελαν λίγο ακόμα χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως το έχω πάθει κι εγώ αυτό στο παρελθόν. Και της το είπα. Της αποκάλυψα, λοιπόν, τα τρία μυστικά μου για το σωστό DIY μανικιούρ. Θα τα βρεις κι εσύ στην παρακάτω gallery! Στην ουσία, πρόκειται για tips, τα οποία θα σε βοηθήσουν να στεγνώσει πολύ γρήγορα το βερνίκι νυχιών, να μην κάνει φουσκίτσες και άρα να έχεις κάνει ένα μανικιούρ στο σπίτι, που να μοιάζει κυριολεκτικά… επαγγελματικό.

Cover photo: @betina_goldstein

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο μακιγιάζ


Πηγή