Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Έπεσε το YouTube, προβλήματα και με Google και Gmail

Έπεσε το YouTube, προβλήματα και με Google και Gmail

Προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι χρήστες με το YouTube. Προβλήματα υπάρχουν και με άλλες εφαρμογές της Google, όπως το Google Docs, το GoogleDrive και το Gmail.

Σύμφωνα με το Sputnik, το πρόβλημα υπάρχει σε όλο τον κόσμο. «Κάτι πήγε στραβά» αναφέρει το μήνυμα στην αρχική σελίδα του YouTube.

Και ο βρετανικός Independent κάνει λόγο για δυσκολίες σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενος την ιστοσελίδα Down Detector. Συγκεκριμένα θέματα τέθηκαν από χρήστες στην Ευρώπη και την Ιαπωνία, ωστόσο αυτό ενδέχεται να οφείλεται στο γεγονός ότι σε αυτές τις περιοχές είναι οι περισσότεροι άνθρωποι που προσπαθούν να συνδεθούν αυτή την ώρα.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε πρόβλημα πρόσβασης στο YouTube αυτή τη στιγμή – η ομάδα μας το γνωρίζει και προσπαθεί να το λύσει. Είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρξουν περισσότερα νέα», αναφέρει μέσω Twitter η ομάδα του YouTube.

To Reuters, επικαλούμενο το DownDetector, αναφέρει πως περισσότεροι από 12.000 χρήστες του YouTube επηρεάστηκαν σε πολλές περιοχές του κόσμου, όπως οι ΗΠΑ, η Ινδία και η Βρετανία.




Πηγή