Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

DIY Time! Βαρέθηκες τη χαμηλή αλογοουρά; Φτιάξε ένα simple twist ponytail

Επιτέλους ήρθε το Σαββατοκύριακο και μαζί με αυτό η στιγμή που θα ξεκουραστείς κι εσύ αφήνοντας πίσω τη δύσκολη- ενδεχομένως- εβδομάδα που πέρασες. Τώρα είναι Σάββατο, θα χαλαρώσεις, θα βάλεις το κινητό στο mute και θα καλέσεις τις φίλες σου για καφέ στο σπίτι. Καλύτερα να μην πάτε κάπου έξω με αυτήν την κακοκαιρία.

Εντάξει, δεν θα κάνεις καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία. Μέσα στο σπίτι θα είσαι, άλλωστε. Μπορείς, όμως, να φροντίσεις τον εαυτό σου και να υποδεχθείς περιποιημένη τις κολλητές σου. Γι’ αυτό θα σε βοηθήσουμε εμείς εδώ προτείνοντάς σου- όχι κάποιο μακιγιάζ- αλλά ένα πανεύκολο χτένισμα που θα σου χαρίσει την πιο stylish και επιμελώς ατημέλητη πλευρά του εαυτού σου.

Πρόκειται για simple twists (ξέρεις, είναι αυτές οι faux πλεξούδες που στριφογυρίζεις τα μαλλιά), που θα καταλήξουν σε ponytail και τα οποία μπορείς να πιάσεις με ένα oversized χρωματιστό scrunchy που έχεις απογειώνοντας το χτένισμά σου. Δες τώρα ακριβώς τη διαδικασία που θα ακολουθήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Simple twists ?

A post shared by HANNAH M U N F O R D ??? (@itsamanething) on

Όπως είδες, πρέπει να πιάσεις σε ένα half-up τα μαλλιά σου και έπειτα να πιάσεις και το half-up και τα υπόλοιπα, λυμένα μαλλιά σε ένα low ponytail. Για να δημιουργηθούν αυτές οι faux, στριφογυριστές πλεξούδες θα περάσεις την κάτω αλογοουρά ενδιάμεσα στο half-up σου και αμέσως θα πιάσεις τα μαλλιά με το scrunchie σου. Δεν είναι υπέροχα κομψό και εύκολο; Άσε που είναι η τέλεια λύση για το φριζάρισμα, το οποίο όλες λίγο-πολύ μας βασανίζει αυτήν την εποχή. Περιμένουμε να το κάνεις και να μας πεις τις εντυπώσεις σου…

Cover photo: @itsamanething

Διάβασε ακόμα: Το χτένισμα της Meghan Markle είναι ιδανικό για κάθε ώρα και περίσταση




Πηγή