Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η παιδική ευγένεια σε όλο της το μεγαλείο (vid)

Ιδιαίτερα στα πρώτα χρόνια της ζωής του, το παιδί ανακαλύπτει τον κόσμο και μαζί μ’ αυτόν, τα όρια τα δικά του και τα δικά σας.

Κατά συνέπεια, δεν γνωρίζει τους κανόνες και τους τρόπους ως έννοιες, γι’ αυτό πρέπει εσείς να προσπαθείτε να του τα εξηγείτε διαρκώς. Ναι, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση το μυστικό είναι η επανάληψη. Έτσι, η συμπεριφορά και η στάση που θα έχετε απέναντι στο παιδί σας, πρέπει να είναι σταθερή και επαναλαμβανόμενη για να εντυπώνεται στο υποσυνείδητο του και σιγά-σιγά να υιοθετείται από αυτό.

Με αυτόν τον τρόπο, θα γίνει πιο εύκολο για το παιδί να ξεχωρίζει τι σημαίνει καλή συμπεριφορά και τι όχι κάθε φορά που πρέπει να αναδείξει τους κανόνες ευγένειας που έχει μάθει.

Οι καλοί τρόποι, η ευγένεια και γενικότερα η καλή συμπεριφορά ενός παιδιού είναι το ζητούμενο για τους γονείς.

Κάποια παιδιά έχουν έμφυτη την ευγένεια, όπως για παράδειγμα ο δίχρονος μικρούλης που μετά από το μπάνιο του ζητά από τους γονείς του να τους κρατήσει τα χέρια και να πουν ότι είναι οικογένεια.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τα πιο αστεία, τα πιο γλυκά και τα πιο αξιολάτρευτα μωρά που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και θα σας φτιάξουν την ημέρα. Όσο για την ευγένειά τους; Αυτή ξαφνιάζει στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και τους ίδιους τους γονείς τους.

Πατήστε play και απολαύστε το.


Πηγή