Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις sugar spray για τέλεια υφή στα μαλλιά σου

Το αλατόνερο είναι λατρεμένο είδος hair spray για όλες μας. Ειδικά, μάλιστα, όταν θέλουμε να κάνουμε beach waves φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε το ψαλίδι μαλλιών, το αλατόνερο μάς σώζει. Κάνει, ωστόσο, ένα μεγάλο κακό στην τρίχα: την αφυδατώνει.

Θα μου πεις… Και τι να κάνω αντ’ αυτού; Θα σου πω να αφήσεις στην άκρη το αλατόνερο και να φτιάξεις μόνη σου το δικό σου sugar spray μαλλιών.

TikTok beauty! Το απόλυτο hack για να μην είναι ποτέ ξανά flat η αλογοουρά σου

Τι θα προσφέρει το sugar spray στα μαλλιά σου

Αν θέλεις τέλεια υφή στα μαλλιά σου και όγκο, τότε ναι! Πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου ένα sugar spray. Το sugar spray είναι, στην ουσία, μια πλούσια λακ με σάκχαρα, η οποία προσφέρει ανόρθωση, λάμψη και απαλή υφή στην τρίχα.

Για να χρησιμοποιήσεις σωστά το sugar spray κάνε τα εξής: Ψέκασε το προϊόν σε υγρά μαλλιά για να δημιουργήσεις ωραία υφή ή όγκο, ή χρησιμοποίησέ το σε στεγνά μαλλιά για να αποκτήσεις ένα σταθερό χτένισμα.

via GIPHY

Η απόλυτη συνταγή για να φτιάξεις το δικό σου sugar spray

Αν, λοιπόν, δεν έχεις ένα sugar spray, φτιάξε το δικό σου ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή!

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι τα εξής:

2 κουταλάκια ζάχαρη

1 φλιτζάνι φιλτραρισμένο νερό

Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου αρωματικό έλαιο

Ρίξε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα, κούνησέ το καλά για να αναμειχθούν τα υλικά και… voila το sugar spray σου. Είναι έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις και να έχεις τα πιο ωραία μαλλιά ever!

Αν πάλι βαριέσαι να μπεις στην… κουζίνα και να κάνεις τις αλχημείες αυτές, μη σκας! Υπάρχει το SUGAR LIFT της WELLA PROFESSIONALS, που μπορείς να αγοράσεις και πίστεψέ με. Θα το λατρέψεις!

wella sugar spray

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • DIY Time! Πώς θα φτιάξεις τη δική σου κρέμα σώματος με glitter
  • DIY Time! Πώς θα φτιάξεις την πιο αποτελεσματική μάσκα ματιών σε χρόνο dt

Πηγή