Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Super League: Τέλος ο Μάντζιος από την τεχνική ηγεσία του Άρη -«Διαζύγιο» πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ένας ακόμη προπονητής ομάδας της Super League χάνει τη δουλειά του στην τρέχουσα σεζόν, με τον Άκη Μάντζιο να είναι ο τελευταίος χρονικά, στον Άρη.

Ο 52χρονος προπονητής αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από τον πάγκο του Άρη, με το μόνο που απομένει να είναι η ανακοίνωση. Το κλίμα για τον Έλληνα τεχνικό ήταν πολύ βαρύ εκ των προτέρων, αλλά η ήττα με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League, αποτέλεσε τη… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο των «κίτρινων» λαμβάνει τέλος, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη.

Με τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος να μειώνονται σημαντικά (εκτός και εάν επιστραφούν οι 6 βαθμοί από το CAS), ο πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας από τη Λαμία, αλλά και ο αποκλεισμός από την Αστάνα στα προκριματικά του Conference League, είχαν ήδη φορτίσει αρνητικά το κλίμα για τον 52χρονο τεχνικό.

Αν και απολάμβανε τη στήριξη του Καρυπίδη, ο Έλληνας προπονητής δεν βοηθήθηκε και από τα αποτελέσματα, καθώς οι παίκτες του παρουσίασαν τρομακτική αδυναμία να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούσαν στα περισσότερα ματς. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η νίκη επί της ΑΕΚ (2-1), στις καθυστερήσεις του αγώνα των δύο ομάδων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, αυτό ήταν και η μοναδική αναμέτρηση στην οποία ο Άρης πέτυχε γκολ μέσα στο 2022.

Ο Μάντζιος ουσιαστικά προανήγγειλε το «αντίο» στους παίκτες του στα αποδυτήρια του σταδίου των Ιωαννίνων. Το μόνο που φαίνεται να απομένει, είναι η ανακοίνωση, με το όνομα του Απόστολου Τερζή να «παίζει» -και πάλι- για να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού. Και όλα αυτά γίνονται ενώ έρχεται το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 20/2, 19:30). Εκτός αν ο Θόδωρος Καρυπίδης προλάβει να ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του, πιθανότατα ξένο προπονητή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή