Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

DIY Time! Σήμερα που πάλι δεν θα βγεις, κάνε αυτό το εύκολο nail art

Χρόνια πολλά είπαμε; Ε, ας ξαναπούμε: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Ναι, το φωνάζουμε, γιατί όχι; Και σήμερα είναι μέρα γιορτινή και μετά από το χθεσινό φαγητό ξυπνήσαμε… πρησμένες αλλά με σούπερ διάθεση. Φάγαμε ότι περίσσεψε από χθες, ολοκληρώσαμε με μελομακάρονα και γλυκά και ακόμα και αν μπορούσαμε να πάμε κάπου δεν θα το κάναμε!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Θα καθίσουμε μέσα και θα χουζουρέψουμε με τους δικούς μας και σκεφτήκαμε ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για λίγο nail art. Όχι, δεν θα σου πούμε να ζωγραφίσεις μία περίτεχνη φάτνη στα νύχια σου για να γεμίσεις το χρόνο σου. Η Betina Goldstein, το κορίτσι που αγαπάμε, έκανε το πιο γιορτινό σχέδιο με κόκκινο και χρυσό βερνίκι και τα νύχια της μοιάζουν με Χριστουγεννιάτικα στολίδια! Αυτό θα κάνουμε… πάτα play!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Όπως είδες, η Betina έφτιαξε τέλειους χρυσούς κύκλους με ένα πινελάκι αλλά εσύ μπορείς να απλοποιήσεις τη ζωή σου κάνοντας τους κύκλους με ένα τσιμπιδάκι. Παρακάτω μάλιστα, θα βρεις 10 κόκκινα και χρυσά βερνίκια για να χαζέψεις και ναι, ανάμεσά τους είναι και αυτά που χρησιμοποίησε η Betina. Καλό και δημιουργικό απόγευμα girl!

Διάβασε ακόμα: Χρόνια πολλά! Χαλάρωσε με 10 μανικιούρ που έχουν επάνω τους το πιο χαριτωμένο ελαφάκι

 




Πηγή