Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Do’s and dont’s: Όλα όσα πρέπει να κάνεις πριν τον ύπνο και όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις

Πόσο έχεις ευχαριστηθεί τον ύπνο τώρα στην καραντίνα; Έλα πες! Προσωπικά (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), μιας που δεν είχα να κάνω κάτι κανένα βράδυ, έπεφτα πολύ νωρίς και παρ᾽όλο που ξυπνούσα νωρίς, ήμουν πάντα ξεκούραστη. Έκανα την περιποίησή μου πριν πέσω και δημιούργησα μία τελετουργία που θα κρατήσω ακόμα και αφού τελειώσει η καραντίνα. Παρατήρησα όμως και πολλά. Συγκεκριμένα, αποδείχθηκαν μπροστά στα μάτια μου όλα τα do’s & don’t’s που είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου! 

Κάποια βράδια έπεφτα για ύπνο χωρίς να πλύνω το πρόσωπό μου… Δεν είχα βαφτεί, τι να πείραζε; ΛΑΘΟΣ! Κάποια βράδια δεν έβαζα κρέμα στα χέρια μου, είχαν κρέμα από αυτή που έβαλα στο πρόσωπό μου. ΛΑΘΟΣ! Ανακάλυψα πολλά και κατέληξα στο ότι, το να ξυπνάς με σούπερ επιδερμίδα και γενικά τέλεια δεν θέλει πολλά πράγματα, θέλει απλά σωστές κινήσεις. 

Ερμ, προφανώς δεν ήταν κάποια σπουδαία ανακάλυψη, τα έχουν γράψει δεκάδες beauty editors πριν από εμένα και τα έχουν πει οι δερματολόγοι. Αυτό που θέλω απλά να πω εγώ είναι ότι έχουν όλοι δίκιο! Τι πρέπει να κάνεις και τί όχι λοιπόν πριν τον ύπνο; Σου τα λέω όλα στην παρακάτω gallery γι᾽αυτό κάνε scroll και θυμήσου τα απόψε πριν πέσεις να κοιμηθείς… 

Διάβασε ακόμα: Your insta-questions: Λύσεις για τη γυαλάδα το καλοκαίρι 


Πηγή