Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Δώστε στο απλό χτένισμά σας ένα hippie- chic αέρα σε μόλις 4 βήματα!

Δώστε στο απλό χτένισμά σας ένα hippie- chic αέρα σε μόλις 4 βήματα!

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και το boho, hippie style θα είναι για άλλη μια φορά ένα από τα κυρίαρχα trend. Η αίσθηση του ανεπιτήδευτου, του χαλαρού που δίνει την εντύπωση της απόλυτης ελευθερίας τόσο στις ενδυματολογικές επιλογές ,όσο και στις beauty επιλογές είναι τα χαρακτηριστικά του, που μπορούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα κάθε γυναίκας.

Και επειδή τα outfits πάντα θα πρέπει να συνοδεύονται από σωστές επιλογές στο μακιγιάζ και στα μαλλιά, δείτε πώς μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο hippie- chic χτένισμα μόνο σε 4 βήματα!

6DFFHFG 90135

Ιδανικό για όλα τα μήκη μαλλιών (εκτός από τα πολύ κοντά) και φυσικά για όλες τις ώρες (από το πρωί στη δουλειά μέχρι τη βραδινή έξοδο) και θα σας πάρει μόνο 3 λεπτά να το δημιουργήσετε…

 

1FGJGH ad3d3

Αφήστε τα μαλλιά σας φυσικά, σπαστά και ξεκινήστε να πλέκετε την κλασσική πλεξούδα, παίρνοντας μια μεγάλη τούφα όχι από μπροστά αλλά από τη μέση περίπου του κεφαλιού σας . Στο τέλος στερεώστε με ένα μικρό λαστιχάκι.

 

2TRTFJHV 0c77d

Συνεχίστε, κάνοντας το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να κρεπάρετε ελαφρώς με μια χτένα την κορυφή του κεφαλιού σας.

 

3DFGD 6e2e6

Πάρτε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σας και από τις δύο πλευρές και ενώστε τα στο πίσω μέρος με ένα λαστιχάκι. Έπειτα, αρχίστε να πλέκετε μια νέα πλεξούδα.

 

4SGFHDFG 5c212

Στερεώστε με τσιμπιδάκια και στο τέλος αν θέλετε ψεκάστε με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα!

 

5ZGJFG 33599

Σίγουρα η εμφάνισή σας θα είναι άκρως καλοκαιρινή!

Πηγή: queen.gr