Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Dry Shampoo της Klorane! To αγαπημένο μου προϊόν δε θέλει κόπο αλλά… τρόπο

Θυμάσαι πριν λίγες ημέρες που σου αποκάλυψα το μυστικό σχετικά με το πώς διατηρώ μεγαλύτερο διάστημα τα μαλλιά χωρίς λιπαρότητα, παρέχοντάς τους όγκο, ζωντάνια και κίνηση; Αν όχι τότε δες αναλυτικά εδώ! Ο λόγος για το Dry Shampoo (ξηρό σαμπουάν) της Klorane, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με κάνει να δείχνω εντυπωσιακή και περιποιημένη, έτοιμη για κάθε περίσταση.

Δεν λείπει ποτέ από το μπουντουάρ μου, το μπάνιο μου, την τσάντα μου… Νομίζω λοιπόν πως ειδικά τώρα -εν όψη του Πάσχα- αν δραπετεύσεις για ολιγοήμερες διακοπές, το ξηρό σαμπουάν της Klorane θα σου φανεί απόλυτα χρήσιμο! Άλλωστε και εγώ που θα επισκεφτώ το νησί μου την Άνδρο, δε θα το αποχωριστώ στιγμή λόγω αέρα και υγρασίας. Τα μαλλιά μου θα ζητήσουν οπωσδήποτε φιξάρισμα…

Σου είχα υποσχεθεί παράλληλα ότι σύντομα θα σου δείξω και τον σωστό τρόπο εφαρμογής ώστε να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο την πολύτιμη, φυτική του δράση. Ακολούθησε τα απλά tips που σου απαριθμώ παρακάτω και δε θα χάσεις!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Mπορούμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά το Dry Shampoo σε στεγνά μαλλιά, πάντα σε απόσταση 30 εκατοστών από τη ρίζα ή το μήκος της τρίχας για να αποκτήσουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

LP1 9297

2. Όγκος στις ρίζες: Ψεκάζουμε σε απόσταση 30 εκατοστών απ΄τις ρίζες, περιμένουμε 2 λεπτά και αποκτoύμε στη στιγμή μαλλιά με όγκο.

LP1 9291

3. Πλούσια υφή στη λεπτή τρίχα: Εφαρμόζουμε το προϊόν σε όλο το μήκος της τρίχας, στη συνέχεια βουρτσίζουμε ελαφρά για να δώσουμε πλούσια όψη στα μαλλιά.

 

4. Πειθαρχία στην ατίθαση τρίχα: Ψεκάζουμε ακριβώς πάνω στο σημείο που τα μαλλιά φριζάρουν ή ηλεκτρίζονται, περιμένουμε 2 λεπτά και βουρτσίζουμε για να επαναφέρουμε την πειθαρχία.

LP1 9278

5. Δημιουργία σινιόν, ballerina bun και αλογοουράς: Αν ψεκάσουμε στη ρίζα μπορούμε να επιτύχουμε ένα τέλειο hairstyling επιμελημένο ή ατημέλητο. Τα μαλλιά αποκτούν πλούσια υφή και η δημιουργία του κότσου που επιθυμούμε γίνεται παιχνίδι! Σε 5 λεπτά έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

10 petal bun for blonde hair

IMG 3847

6. Εάν επιθυμούμε όγκο και ατημέλητο look, απλά ανακατεύουμε τα μαλλιά από πάνω προς τα κάτω. Στη συνέχεια τα επαναφέρουμε όπως θέλουμε.

1234

7. Εάν χρησιμοποιήσουμε το Dry Shampoo της Klorane ανάμεσα σε δύο brushing και επιθυμούμε λείανση, χρησιμοποιούμε βούρτσα. Το χτένισμα ανακτά ανάλαφρη όψη και όγκο.

8. Εάν υπάρχει λίγη ποσότητα που απομένει (σπάνια περίπτωση) μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε πιστολάκι στον κρύο αέρα.

LP1 9209

 

 

 


Πηγή