Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η πρώτη selfie της Δούκισσας μετά τη γέννηση του γιου της

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ευτυχισμένη μετά τον ερχομό του γιου της. Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε την πρώτη της selfie φωτογραφία μετά τον ερχομό του γιου της χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με την ίδια να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

«Θέλαμε να σας πούμε μια καλησπέρα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μερικές μέρες νωρίτερα η όμορφη παρουσιάστρια ευχήθηκε «καλό μήνα» ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του γιου της. Στη δημοσίευσή της ευχαριστεί τον σύζυγό της που στέκεται διαρκώς στον πλευρό της, το γιατρό και τη μαία της, καθώς και το προσωπικό του μαιευτηρίου.

«Κ όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! Καλό μήνα! Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

dfggrtyryr

localStorage.clear();


Πηγή