Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Dry shampoo: 3 tips για να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Το σενάριο έχει ως εξής: Προέκυψε έκτακτη δουλειά ή επαγγελματικό ραντεβού την ώρα που εσύ ετοιμαζόσουν να μπεις στην μπανιέρα για να λουστείς. Δεν προλαβαίνεις, όμως, τώρα με τίποτα να λούσεις τα μαλλιά, να τα στεγνώσεις και να τα χτενίσεις. Τι κάνεις, λοιπόν;

Σώζεσαι- κυριολεκτικά- με το dry shampoo. Τι ακριβώς είναι αυτό; Πρόκειται για ένα σαμπουάν, το οποίο δε χρειάζεται ξέβγαλμα και ανανεώνει τα μαλλιά της δεύτερης ή τρίτης ημέρας. Τους χαρίζει λάμψη, όγκο και όμορφη κίνηση, ενώ παράλληλα εξαφανίζει και τη λιπαρότητα.

Με λίγα λόγια, το ξηρό σαμπουάν κάνει τα μαλλιά να δείχνουν κυριολεκτικά… φρεσκολουσμένα. Χωρίς υπερβολή, λοιπόν, πρόκειται για ένα σωτήριο beauty προϊόν του μπουντουάρ και της τσάντας σου. Γιατί μπορείς να το έχεις μαζί σου πάντα και παντού και να ανανεώνεις τα μαλλιά και το χτένισμά σου τη στιγμή που πραγματικά δε φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά κορίτσια που δε χρησιμοποιούν με τον σωστό τρόπο το dry shampoo. Το αποτέλεσμα; Να απογοητεύονται μετά τους ψεκασμούς του προϊόντος στα μαλλιά και να ισχυρίζονται πως δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά. Αν, λοιπόν, έχεις βρεθεί κι εσύ σε παρόμοια θέση και δεν ικανοποιήθηκες με τη χρήση του ξηρού σαμπουάν, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, αλλά και στην gallery. Σου εξηγούμε βήμα-βήμα πώς να το χρησιμοποιείς για να είσαι υπέροχη και σαν… να βγήκες μόλις από το μπάνιο σου!

Cover photo: @hard_chenko

Διάβασε ακόμα: 5 hair color trends ιδανικά για κορίτσια με σγουρά μαλλιά


Πηγή