Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

AEK: Θετικός στον κορονοϊό ο Μιχάλης Μπακάκης

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Ένωσης να είναι ασυμπτωματικός. Αυτό είναι και το πρώτο κρούσμα στην ομάδα, στον 36ο έλεγχο από το ξεκίνημα αυτής της ιστορίας.

Μετά τις καθιερωμένες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (02/11) ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Ζόρια (05/11, 22:00), διαπιστώθηκε πως διεθνής δεξιός μπακ της ΑΕΚ προσβλήθηκε από τον ιό.

Παρ’ όλα αυτά, ο Μιχάλης Μπακάκης είναι μια χαρά στην υγεία του, ασυμπτωματικός και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον χθεσινό έλεγχο, ενόψει του ευρωπαϊκού μας αγώνα με τη Ζόρια Λουχάνσκ, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μιχάλης Μπακάκης, βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

Με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ενημέρωσε πρώτος απ’ όλους τους συμπαίκτες του, αποδέχθηκε άμεσα την δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς και προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο αμυντικός της ομάδας μας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια και θα απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας μας, για όσο διάστημα προβλέπεται, μέχρι τους επόμενους ελέγχους στους οποίους θα υποβληθεί.

Ευχές στον Μιχάλη Μπακάκη για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας, αλλά και σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια».

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή