Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Easter red! 10 κατακόκκινα κραγιόν για να αντιγράψεις τα looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένα από τα πολλά πράγματα που θαυμάζουμε πάνω στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το γεγονός ότι κάθε μέρα έχει πολύ elegant και όμορφο μακιγιάζ. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις την εκπομπή της «Pop Up» στον ALPHA και να μη σχολιάσεις το υπέροχο make up της. Βέβαια, αυτή η επιτυχία είναι και αναμενόμενη μιας και πίσω από το μακιγιάζ της Ηλιάνας βρίσκεται ο επί χρόνια φίλος της και ταλαντούχος make up artist, Γιάννης Σίσκος.

Ο Γιάννης με την Ηλιάνα, λοιπόν, έχουμε δει πως το τελευταίο διάστημα «παίζουν» πολύ έντονα με το κόκκινο κραγιόν. Ένα scroll στο Instagram account της καστανής παρουσιάστριας είναι αρκετό για να σε πείσει πως το κόκκινο κραγιόν είναι super hot! Πάντα ήταν, δηλαδή, αλλά αυτήν την περίοδο είναι ακόμη περισσότερο.

Βλέπεις, το Πάσχα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το κόκκινο χρώμα και αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από το μακιγιάζ μας. Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το γνωρίζει καλά αυτό. Επειδή, λοιπόν, ζηλέψαμε πολύ (πάντα με την καλή έννοια) τα πιο πρόσφατα make up looks της παρουσιάστριας με πρωταγωνιστή το κόκκινο κραγιόν, είπαμε να κάνουμε την έρευνα αγοράς μας και να βρούμε hot red lipsticks, ιδανικά για τις Πασχαλινές μέρες και όχι μόνο.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε δέκα κατακόκκινα κραγιόν μόνο για εσένα μαζί με τις εμφανίσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που μας έχουν εμπνεύσει. Δεν σε αφήνουμε έτσι, όμως. Σου έχουμε και τέσσερα tips για να μένει αναλλοίωτο το κόκκινο κραγιόν σου για πάρα μα πάρα πολλές ώρες.

Διάβασε ακόμα: Oscars 2021: Το ponytail της Margot Robbie εντυπωσίασε! Δες ακόμη 5 παραμυθένιες αλογοουρές


Πηγή