Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Editor’s Choice: Τα νέα προϊόντα που πρέπει να βρουν τη θέση τους στο μπουντουάρ σου

Μία ακόμα Παρασκευή είναι εδώ και είμαστε όλοι, γεμάτοι περίεργα συναισθήματα. Αβεβαιότητα, φόβο, λύπη, ανησυχία… Ζούμε σε μία πολύ περίεργη εποχή, και σα να άρχισα να νοσταλγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) το 2020. Δεν θα κάνω όμως μία αναδρομή στα uber weird χρόνια που πέρασαν. Σήμερα θα προσπαθήσω να διατηρήσω την μία κάποια κανονικότητα.

Η ζωή βλέπεις συνεχίζεται, και στο γραφείο εξακολουθούν να φτάνουν προϊόντα που έχουν σαν στόχο να μας κάνουν να νιώσουμε καλά. Όχι, η ομορφιά μάλλον δεν θα σώσει τον κόσμο -όπως φαίνεται- όμως μπορεί να κάνει την καθημερινότητα λίγο καλύτερη. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για ομορφιά, έχω πράγματα να σου πω και να σου δείξω.

Δύο σε ένα – 10 μάσκες scrub για ταυτόχρονη απολέπιση και βαθύ καθαρισμό προσώπου

Μπορώ να σου πω ότι το να φροντίζεις τον εαυτό σου και να του δείχνεις αγάπη, δεν σε κάνει ούτε εγωίστρια, ούτε και ματαιόδοξη. Μπορώ επίσης να σου πω, γιατί πρέπει να το κάνεις καθημερινά -και περισσότερο από ποτέ- αλλά θα μοιάζει με ένα ακόμα κήρυγμα και δεν το θέλω αυτό.

Θα τα βρούμε λοιπόν κάπου στη μέση με 10 από τα αγαπημένα μου προϊόντα αυτό τον καιρό. Είναι προϊόντα για τα μαλλιά, για τα χείλη, για την επιδερμίδα, τα οποία δοκίμασα και λάτρεψα, και πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνεις και εσύ. Άνοιξε λοιπόν το τάπερ σου, είναι ώρα για φαγητό, και ρίξε μία ματιά παρακάτω. Όλα θα πάνε καλά Queen.

Octopus haircut: Το hot κούρεμα του 2022 ταιριάζει σε όλες

TOM FORD, EYE COLOR QUAD – BELLE DE PECHE

TOM FROD EYE COLOR QUAD BELLE DE PECHE

Μία συλλεκτική παλέτα σκιών στην απόχρωση Belle de Pêche, με  λαμπερές, ιριδίζουσες αποχρώσεις σε τόνους που θυμίζουν ώριμο, ζουμερό ροδάκινο. Ταιριάζει γάντι με το Bitter Peach άρωμα…

CLARINS, EXTRA FIRMING COU & DÉCOLLETÉ

CLARINS EXTRA FIRMING COU DECOLLETE

Κρέμα για το στήθος και το ντεκολτέ, εμπλουτισμένη με εκχυλίσμα ηλίανθου, που παρέχει άμεσο αποτέλεσμα ανόρθωσης και τόνωσης της εύθραυστης περιοχής του ντεκολτέ. Απαραίτητο για όλες μετά τα 35.

BUMBLE & BUMBLE, HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL ULTRA RICH HYALURONIC TREATMENT LOTION

BUMBLE BUMBLE HAIRDRESSERS INVISIBLE OIL ULTRA RICH HYALURONIC TREATMENT LOTION

Εξαιρετικά πλούσιο leave in προϊόν, που προσφέρει έως και 72 ώρες ενυδάτωσης, προστασία από την υψηλή υγρασία και τη θερμότητα, αλλά και μείωση του φριζαρίσματος. Είναι εμπλουτισμένο με βιομιμητικό υαλουρονικό οξύ για την περιποίηση της επιδερμίδας, έλαιο σπόρων πεπονιού Kalahari και μείγμα 6 ελαίων, για θρέψη από το τριχωτό έως τις άκρες των μαλλιών. 

LA MER, THE LIP POLISH

LA MER THE LIP POLISH

Πολυτελές απολεπιστικό χειλιών που αναζωογονεί απαλά και λειαίνει ενώ παράλληλα αποκαθιστά την ξηρότητα και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα. 

KORRES, GREEK YOGHURT ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ SERUM ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

KORRES GREEK YOGHURT ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ SERUM ΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση ενάντια στο πρήξιμο, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Λατρεύω το μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

APIVITA, FACE MASK GRAPE ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

APIVITA FACE MASK GRAPE ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ

Καθαρίζει απαλά αλλά και σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να την αφυδατώνει και να την ερεθίζει ενώ παράλληλα καταπολεμά τις λεπτές γραμμές, για πιο νεανική, δροσερή όψη.

MAC, LIGHTFUL C3 RADIANT HYDRATION SKIN RENEWAL EMULSION

MAC LIGHTFUL C3 RADIANT HYDRATION SKIN RENEWAL EMULSION

Ένα μαλακτικό για την επιδερμίδα! Είναι ένα ελαφρύ γαλάκτωμα με πολλαπλά οφέλη που μαλακώνει και περιποιείται την επιδερμίδα παρέχοντας μια στιγμιαία πολυτελή αίσθηση ενυδάτωσης κατά την εφαρμογή.

BOBBI BRΟWN, EXTRA LIP TINT GLOW & BLOSSOM COLLECTION

BOBBI BRIWN EXTRA LIP TINT GLOW BLOSSOM COLLECTION

Δεν συμπαθώ τα κραγιόν αλλά λατρεύω τα tinted Lip Balm. Το συγκεκριμένο, στην απόχρωση Bare Rose έχειαπαλή αίσθηση που προσφέρει απαλότητα και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το χρώμα και βελτιώνει την όψη των χειλιών.

KÉRASTASE, CHROMA ABSOLU ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

KERASTASE CHROMA ABSOLU ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΛΕΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια του αγαπημένου μου brand, είναι ένα απαλό σαμπουάν που προστατεύει το χρώμα και χαρίζει ενυδάτωση σε κάθε τύπο ευαισθητοποιημένων ή ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών. Ιδανικό για μαλλιά με λεπτή έως μέτρια τρίχα.

L’ ORÉAL PARIS, REVITALIFT GLYCOLIC ACID PEELING TONER

L OREAL PARIS REVITALIFT GLYCOLIC ACID PEELING TONER

Ένα πολυτελές τoner απολέπισης με 5% καθαρό γλυκολικό oξύ και εκχύλισμα καρπουζιού, που χαρίζει λάμψη και απαλότητα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.




Πηγή