Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Editor’s choice: 10 προϊόντα ομορφιάς που δεν αποχωρίζομαι ποτέ και πουθενά

Η δουλειά μου με κάνει πολλές φορές να νιώθω λίγο περισσότερο τυχερή από τις φίλες μου και τα υπόλοιπα κορίτσια του πλανήτη αυτού για έναν και βασικό λόγο: γιατί λαμβάνω πολύ συχνά όλα τα νέα λανσαρίσματα στον κόσμο της ομορφιάς.

Ναι! Το μπάνιο μου, το νεσεσέρ μου, το γραφείο μου, το σαλόνι μου -κάθε γωνιά του σπιτιού μου- είναι γεμάτη με skincare προϊόντα, καλλυντικά, κρέμες, σπρέι για τα μαλλιά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Add to cart: Τα προϊόντα που αξίζουν μία θέση στο ηλεκτρονικό σου καλάθι σήμερα

Θεωρητικά δεν χρειάζεται να αγοράσω σχεδόν τίποτα για να κάνω τα beauty treatments μου, όμως υπάρχουν και προϊόντα που αγοράζω ξανά και ξανά!

Πάμε για… beauty mix

Σήμερα θα σου απαριθμήσω και θα σου παρουσιάσω τα πιο αγαπημένα μου προϊόντα, τα οποία ανακάλυψα τον τελευταίο έναν χρόνο. Κάποια τα έλαβα στην καραντίνα και ήταν αυτά που μου έδωσαν λόγο να χαμογελώ όσο δούλευα ακατάπαυστα στο σπίτι και άλλα ήρθαν τώρα τελευταία στο γραφείο και πραγματικά με ενθουσίασαν.

Τα προϊόντα ομορφιάς που θα δεις στην παρακάτω gallery αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας, τα μαλλιά και το μακιγιάζ και είμαι σίγουρη πως δοκιμάζοντάς τα κι εσύ θα τα λατρέψεις. Είναι το απόλυτο beauty mix που θα θελήσεις κι εσύ να έχεις στο σπίτι σου, στο μπάνιο σου, αλλά και στο ταξίδι σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Roditi (@roditimaria)

Έχω βρει την πιο ενυδατική μάσκα προσώπου ever, το τέλειο κραγιόν σε μια πορτοκαλο-ροδακινο-brick απόχρωση, μαύρη μάσκαρα για βλεφαρίδες άλλου level, το απόλυτο αντηλιακό και το καθαριστικό προσώπου που δεν αλλάζω για κανένα.

Όχι μόνο, φυσικά! Η λίστα που σου έφτιαξα περιέχει κι άλλα beauty items και είναι ακριβώς όλα αυτά που δεν αποχωρίζομαι όπου κι αν πάω. Ακόμα και ένα διήμερο ταξίδι να κάνω θα τα πάρω μαζί μου. Γιατί πάντα υπάρχει χρόνος για beauty treatment και αυτό ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάς!

Ps: Αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά τα beauty items, περιμένω τις εντυπώσεις σου στο Instagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Editor’s Choice: Δεν τελειώνω συχνά προϊόντα αλλά αυτά τα χρησιμοποίησα μέχρι την τελευταία σταγόνα
  • Editor’s Choice: 5+1 προϊόντα που έχουμε λατρέψει και αξίζει να δοκιμάσεις




Πηγή