Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προκάλεσε αίσθηση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφοντας στο σύλλογο που τον έκανε διάσημο, αλλά ενώ η νέα αρχή είχε θετικό πρόσημο με καλές εμφανίσεις και αρκετά γκολ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με αποτέλεσμα να προβληματίζεται για το αγωνιστικό μέλλον του, καθώς έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα επτά τελευταία ματς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα 37 του, πλέον, ο Ρονάλντο γνωρίζει πως βρίσκεται κοντά στο τέλος της καριέρας του και δεν θέλει να «χαλάσει» όσα έκτισε τόσα χρόνια στα γήπεδα του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα «Mirror», συναντήθηκε, μαζί με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας και συμφώνησαν το καλοκαίρι να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό να φορέσει τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και να γίνει για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας ο Ζινεντίν Ζιντάν.


Πηγή