Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Εντυπωσίασε την τελευταία στιγμή με αυτό το πανεύκολο χτένισμα!

Εντυπωσίασε την τελευταία στιγμή με αυτό το πανεύκολο χτένισμα!

Αν στερέψατε από ιδέες για εύκολα χτενίσματα της τελευταίας στιγμής και θέλετε κάτι ξεχωριστό για την αποψινή Αναστάσιμη μέρα, χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε το κομμωτήριο… τότε δεν έχετε να δοκιμάσετε τον διπλό κότσο στα μαλλιά σας!

Εύκολο, γρήγορο αλλά και γιορτινό hairstyle, θα δώσει έναν αριστοκρατικό αέρα στην όλη εμφάνισή σας, ενώ παράλληλα αποτελεί την τέλεια λύση- σωτήριο χτένισμα- που θα κρατήσει τα μαλλιά σας τιθασευμένα, ακόμη και αν βρίσκεστε σε μέρη που τα επίπεδα υγρασίας είναι υψηλά.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα και να δείτε τις φωτογραφίες.

 

Ξεκινήστε χτενίζοντας τα μαλλιά σας και βεβαιωθείτε πως δεν είναι μπερδεμένα. Έπειτα, χωρίστε τα σας σε δύο τμήματα , περίπου στο ύψος των αυτιών σας. Βεβαιωθείτε ότι και τα δύο τμήματα έχουν την ίδια πυκνότητα μαλλιών.

1wtg4cy Collage 9c3af
Πάρτε το πρώτο μέρος των μαλλιών σας και σχηματίστε ένα μικρό- σχετικά χαλαρό- κότσο περίπου στο κέντρο του κεφαλιού σας, όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Στο τέλος στερεώστε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες.

4mjhgjhg 65b80
Φτιάξτε έναν παρόμοιο κότσο- κάτω από τον πρώτο- και με τα υπόλοιπα μαλλιά σας, ενώ στο τέλος στερεώστε αντίστοιχα με τσιμπιδάκια.

5bnfhg 2a59b
Σε αυτό το σημείο, χαλαρώστε ελαφρώς τα μαλλιά σας με τα δάκτυλά σας- αν θέλετε μπορείτε να βγάλετε μερικά τουφάκια να προκειμένου να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας.

6hfyh 105a0
Είστε έτοιμες! Για πιο εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τέλος τη λακ!

7jhykuj 0bd2a

 

Σας αρέσει;

kalhhh de9b7

 

Πηγή: queen.gr