Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Eurovision Fever! Η makeup artist της Έλενας Τσαγκρινού μας μίλησε για το μακιγιάζ της

Η Κορίνα Τακαρώνη είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια του μακιγιάζ και η νέα μας εμμονή στο Instagram. Ακολουθούμε τον λογαριασμό της φανατικά πλέον και μαθαίνουμε tips, ξεκαρδιζόμαστε με το χιούμορ της και παίρνουμε μικρές γεύσεις από Ρότερνταμ καθώς βρίσκεται εκεί αφού επιμελείται το μακιγιάζ της Έλενας Τσαγκρινού. Αποφασίσαμε λοιπόν να επικοινωνήσουμε μαζί της προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε για την ίδια και το μακιγιάζ της Έλενας που σήμερα θα διαγωνιστεί για την πρώτη θέση στο Ahoy Arena. Να τι μας είπε…

Πότε αποφάσισες να ασχοληθείς με το μακιγιάζ;
Νομίζω ότι «φλέρταρα» από πάντα με το μακιγιάζ, η απόφαση ωστόσο να το ακολουθήσω και επαγγελματικά ήρθεόσο ήμουν στον Καναδά σπουδάζοντας σε τελείως διαφορετικό τομέα και κέρδιζα παράλληλα κάποια χρήματα βάφοντας γνωστές μου.

Τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο στην τέχνη σου;
Η δύναμη που έχουν τόσο απλά και ευαίσθητα υλικά τα οποία εξαφανίζονται κυριολεκτικά με ένα κομμάτι βαμβάκι να αλλάξουν ολόκληρη την ψυχολογία ενός ανθρώπου και το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος την εικόνα του. Με λίγα λόγια την μεταμόρφωση είτε είναι ορατή σε τρίτους είτε όχι.

Έχεις ξανασυνεργαστεί με την Έλενα;
Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλές φορές. Μάλιστα έχω παίξει και σε ένα της βίντεο κλιπ. Πλέον ξέρω το πρόσωπο της τόσο καλά που θα μπορούσα να την βάψω σχεδόν με κλειστά μάτια. (Χαχα)

Τι είναι αυτό που σου αρέσει περισσότερο σε εκείνη;
Το πόσο συνειδητοποιημένος άνθρωπος είναι όσον αφορά την δουλειά της και πόσο καλός και γλυκός άνθρωπος είναι εν γενεί.

Ποια ήταν η έμπνευση πίσω από το look που θα δούμε στην σκηνή;
Κυρίως θέλαμε κάτι να είναι αντάξιο του υπέροχου ρούχου που φοράει της Σίλιας Κριθαριώτη χωρίς όμως να βγει ένα βαρύ το αποτέλεσμα. Να αναδεικνύει το πόσο φυσικά όμορφη και λαμπερή είναι «κλείνοντας το μάτι» σε μια πιο glam πλευρά.

Μπορείς να μας πεις ποια προϊόντα χρησιμοποίησες;
Δεν νομίζω να φτάσει η σελίδα (χαχχα) Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι ένα αρκετά «γυμνό» look έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλά προϊόντα όλους αυτούς τους μήνες τα οποία είναι κυρίως skin care. Από προϊόντα μακιγιάζ έχουμε το κλασικό gloss της Έλενας, κάποιες λάμψεις και μία πολύ ελαφριά βάση.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mono Korinna (@core.innaa)

Υπάρχουν tips που μπορείς να μας δώσεις για να αντιγράψουμε το look;
Οποιοδήποτε look βασίζεται στο δέρμα όπως αυτό, δεν έχει να κάνει τόσο με το τι θα χρησιμοποιήσεις και πως. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι πολλά φρούτα και λαχανικά, νερό, μείωση γαλακτοκομικών και της ζάχαρης διότι επηρεάζουν αρνητικά το δέρμα και αντιηλιακή χειμώνα-καλοκαίρι. Από εκεί και έπειτα μία πολύ ελαφριά ενυδατική με χρώμα, έντονες βλεφαρίδες και λίγο gloss και είσαι έτοιμη.

Ποια είναι τα προϊόντα που δεν λείπουν από το kit σου σε events με απαιτήσει όπως η Eurovision; Τι χρησιμοποιείς για να σιγουρευτείς το look θα μείνει στη θέση του με τόσο χορό;
Είναι πολλά προϊόντα περιποίησης για αρχή, διότι σε όσο καλύτερη κατάσταση είναι η επιδερμίδα τόσο περισσότερο θα αργήσει να «απορρίψει» τα υλικά που έχει πάνω της. Από κει και πέρα σίγουρα πολλές και διαφορετικές υφές, αποχρώσεις προϊόντων και άπειρα πινέλα. Πούδρες και setting sprays είναι το τελευταίο βήμα για να είμαι σίγουρη ότι όλα θα μείνουν στην θέση τους.

Ποια είναι τα all time αγαπημένα σου προϊόντα, αυτά που δεν λείπουν ποτέ από το kit ή το μπάνιο σου;
Για εμένα είναι σίγουρα τα προϊόντα λάμψης όπως και οτιδήποτε έχει να κάνει με το χρώμα και την ένταση. Χρωματιστές παλέτες σκιών, πολύχρωμα eye tints κτλ. Όσον αφορά την περιποίηση 365 μέρες τον χρόνο αντιηλιακό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mono Korinna (@core.innaa)

Ποια θα έλεγες ότι είναι τα πιο σημαντικά σημεία της καριέρας σου;
Σε αυτό πιστεύω θα έλεγα όλα και κανένα ταυτόχρονα. Δεν θέλω να αδικήσω καμία δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής διότι συμπλήρωσε την πορεία μου μέχρι εδώ και παράλληλα δεν θέλω να πω ότι αυτό είναι το peak μου. Προχωράμε πάντα με στόχο την εξέλιξη και βελτίωση.

Υπάρχει κάποιο λάθος που παρατηρείς ότι κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους συχνά;
Ναι το οποίο το βλέπω παρά πολύ συχνά και είναι παρά πολύ απλό. Βάφονται γιατί πιστεύουν ότι «πρέπει» να βαφτούν. Το μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητο σε κανέναν. Μόνο αν απολαμβάνεις την διαδικασία θα βγει και ένα άρτιο αποτέλεσμα. Θα προτιμούσα να ήταν διασκέδαση αντί για αγγαρεία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mono Korinna (@core.innaa)

Μπορείς να μοιραστείς μαζί μας λίγη «σοφία για το μακιγιάζ»; 3 tips που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει και να ακολουθεί;

  1. Να προσέχει το δέρμα της διότι είναι το μεγαλύτερο ζωτικό όργανο του οργανισμού της.
  2. Πάντα να δουλεύει με ανοδικές κινήσεις.
  3. Να τολμάει να πειραματίζεται και με τον καιρό θα νιώσει άνετα να φτάσει στο σημείο που θέλει.

Τι διαβάζεις αυτό τον καιρό και τι ακούς;
Διαβάζω όλη μέρα κάθε μέρα τα προγνωστικά του διαγωνισμού, τα άρθρα που βγαίνουν, τις συνεντεύξεις κτλ. Πραγματικά δεν έχουμε καθόλου χρόνο για οτιδήποτε άλλο, ωστόσο ανυπομονώ όταν γυρίσω στην Αθήνα να χαλαρώσω με την μουσική μου και να συνειδητοποιήσω πως πέρασαν έτσι 5 μήνες!

Διάβασε ακόμα: Eurovision Fever! Ο Σταύρος Λιάρος μας μίλησε αποκλειστικά για το hairlook της Έλενας Τσαγκρινού




Πηγή