Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Fake it ‘till you make it: Tα καλύτερα concealers για να κρύψεις μαύρους κύκλους και σπυράκια

Υπάρχουν κάποιες ημέρες που ξυπνάμε και όλα είναι τέλεια στον κόσμο. Δεν έχουμε έντονους μαύρους κύκλους, η επιδερμίδα μας είναι καθαρή, δεν φαινόμαστε κουρασμένες ή ταλαίπωρες. Δεν είναι όμως όλες οι μέρες ίδιες.

Κάποια πρωινά, κοιτάζουμε στον καθρέφτη και μοιάζουμε με ρακούν (ή αρκουδάκια πάντα, αν θέλεις κάτι πιο χαριτωμένο). Οι μαύροι κύκλοι μας φαίνονται περισσότερο από ποτέ, και την επιδερμίδα μας αποφάσισαν να επισκεφθούν χωρίς λόγο σπυράκια από το πουθενά.

via GIPHY

To the rescue!

Αυτές τις ημέρες χρειαζόμαστε βοήθεια. Όχι, δεν εννοούμε ψυχολογική υποστήριξη, αν και καλό είναι και αυτό. Εννοούμε προϊόντα που μπορούν να μας βοηθήσουν να καμουφλάρουμε την κούραση και τα σπυράκια μας, ώσπου να ξημερώσει μία καλύτερη μέρα.

Τα 90’s επέστρεψαν! 5 τάσεις στα κραγιόν που θα υιοθετήσεις και πάλι

Όπως θα παρατήρησες, η λέξη κλειδί στην παραπάνω παράγραφο ήταν το «καμουφλάρουμε». Σήμερα βλέπεις, δεν θα μιλήσουμε για κρέμες ματιών ούτε για ειδικές θεραπείες που εξαφανίζουν τα σπυράκια. Σήμερα θα μιλήσουμε για την κάλυψη, αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε άμεσα τα πρωινά.

Treat don’t trick αλλά όχι κάθε μέρα

Μην μπερδεύεσαι, εννοείται ότι η περιποίηση έρχεται πριν από το μακιγιάζ, αλλά όλα τα προϊόντα φροντίδας και οι θεραπείες, απαιτούν χρόνο. Όταν πρέπει να ετοιμαστούμε μέσα σε 10 λεπτά το πρωί, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να δείχνουμε ευπαρουσίαστες για τα meetings μας και αυτό, μόνο τα concealers μπορούν να το κάνουν.

EPIDERMIDA PROSOPO

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να ετοιμάζεσαι γρήγορα το πρωί και να καλύπτεις άμεσα όλα όσα θέλεις να κρύψεις, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα 15, καλύτερα concealers για μαύρους κύκλους και σπυράκια.

Κάποια είναι από τις νέες αφίξεις του μήνα που μας ξετρέλαναν, κάποια άλλα είναι ανάμεσα στα all-time bestsellers και όλα κάνουν αυτό που τους ζητάμε: Καμουφλάζ που δεν φαίνεται. Ρίξε μία ματιά…

Bronzer: Έτσι θα το φορέσεις σωστά όλο το χρόνο


Πηγή