Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#FloatingLiner: Είναι η τάση που δημιουργήθηκε για εσένα που φοράς μάσκα…

Το #FloatingLiner είναι μία τάση η οποία ξεκίνησε από τις καλοκαιρινές πασαρέλες και αργότερα την είδαμε στα κόκκινα χαλιά, μία ανάσα πριν κλειστούμε στα σπίτια μας εξαιτίας του Κορονοιού. Τι είναι όμως ακριβώς το #FloatingLiner; Είναι μια γραμμή με eyeliner ή μολύβι ματιών που αιωρείται πάνω από το βλέφαρο ή γύρω από αυτό. Είναι ένα graphic σχεδιο που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα σχήματα ματιών και μπορεί να γίνει με ό, τι χρώμα μπορείς να φανταστείς.  

Γιατί είναι τέλειο για εσένα που φοράς μάσκα; Γιατί τραβά όλα τα βλέμματα στα δικά σου μάτια, τώρα που η μάσκα καλύπτει όλο το υπόλοιπο πρόσωπό σου. Επίσης, σου δίνει μια πιο fun επιλογή τώρα που δεν μπορείς να δημιουργήσεις μία τέλεια βάση και που δεν έχει νόημα να φορέσεις κάποιο φωτεινό χρώμα στα χείλη. Μάλιστα, είναι πανεύκολο να το κάνεις! 

Δεν έχεις παρά να πειραματιστείς με την τοποθέτηση της γραμμής για να δεις πως ταιριάζει στα δικά σου μάτια και αυτό είναι όλο. Μπορείς να κάνεις τη γραμμή στο άνω βλέφαρο ή στην εξωτερική γωνία ή ακόμα και να κάνεις μία δεύτερη πάνω από το κλασικό σου eyeliner. Επειδή όμως είναι πάντα καλύτερα να σου δείχνουμε τις τάσεις παρά να προσπαθούμε να στις περιγράψουμε, κάνε ένα scroll παρακάτω και θα δεις τα πιο όμορφα #FloatingLiners που εντοπίσαμε στο instaram. 

Διάβασε ακόμα: Hey lazy girl! Αυτά τα δέκα αντηλιακά απλά τα ψεκάζεις και τελείωσες 


Πηγή