Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Florals for Spring…Groundbreaking! Κι όμως θέλουμε floral αρώματα την άνοιξη και βρήκαμε τα καλύτερα

Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει αλλά η άνοιξη είναι εδώ. Όχι, δεν θα μιλήσουμε για το καλοκαίρι που πλησιάζει σήμερα, θα μείνουμε για λίγο στην άνοιξη και τις τόσες ομορφιές της. Τα λουλούδια λοιπόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με αυτή την εποχή σε βαθμό που γίνονται κλισέ. Μπορεί να είναι αναμενόμενα, κλισέ και οριακά βαρετά τα λουλούδια, κυρίως αν είσαι η Miranda Pristley, όμως παραμένουν όμορφα και τόσο ευωδιαστά.

via GIPHY

Όλος ο κόσμος γύρω μας μοσχοβολά γιασεμιά, τριαντάφυλλα, βιολέτες και όλα τα άλλα λουλούδια της άνοιξης που μας κάνουν να κλείνουμε τα μάτια και να παίρνουμε πολύ βαθιές, απολαυστικές εισπνοές. Γιατί λοιπόν να μην θέλουμε να φοράμε αυτά τα λουλούδια και πάνω μας; Γιατί να μην φορέσουμε floral την άνοιξη;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος κυρίως όταν η αγορά έχει ήδη γεμίσει με νέα, λουλουδένια αρώματα που θα λατρέψεις. Πρόκειται για ολάνθιστα μπουκέτα που θα σε κάνουν να εκτιμήσεις ξανά όλα τα λουλούδια από τα πιο «ταπεινά» ως και τα πολύ σπάνια.

Έχοντας μυρίσει άπειρα αρώματα λοιπόν αυτή την pre spring season, αποφασίσαμε να διαλέξουμε δέκα για κάθε γούστο για να βρεις αυτό που θα φορέσεις. Για να είμαστε ακριβείς, έχουμε 9 floral αρώματα (eau de toilette και parfum) και ένα εξαιρετικό outsider που δεν έχει ούτε λουλούδια αλλά ούτε φύλο και εποχή.

Ας μην μακρηγορούμε όμως περισσότερο, με ένα scroll παρακάτω θα βρεις όλα τα αρώματα που πρέπει να γνωρίζεις αυτή την άνοιξη και ελπίζουμε να διαλέξεις ένα από αυτά για να επενδύσει αρωματικά τις εκδρομές και όλες τις όμορφες, ανοιξιάτικες στιγμές σου.

Διάβασε ακόμα: Έχεις δει πώς αφαιρούνται οι ψεύτικες βλεφαρίδες; Πρέπει να το δεις…


Πηγή