Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

#FoliageNails είναι το nail art trend που χρειάζεσαι αυτή την εποχή

Η μέρα έχει αρχίσει ήδη να μεγαλώνει πολύ και ο ήλιος βρίσκεται συνήθως, ακόμα ψηλά όταν τελειώνεις τις δουλειές σου. Χθες μάλιστα ήταν η εαρινή ισημερία, η επίσημη άφιξη της άνοιξης. Εδώ και καιρό όμως η πλάση ανθίζει γύρω μας και προετοιμάζεται για την πιο όμορφη και γόνιμη εποχή του χρόνου. Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για τα λουλούδια που πάντα κλέβουν την παράσταση. Σήμερα θα μιλήσουμε για τα φυλλώματα.

Στην επόμενη βόλτα που θα πας στέλνοντας μήνυμα 6, παρατήρησε τα δέντρα και τους θάμνους. Θα δεις πολύ πιο ανοιχτόχρωμα πράσινα φύλλα… Είναι τα καινούργια της χρονιάς, η ανανέωση της φυλλωσιάς των δέντρων και των θάμνων. Είναι τόσο όμορφα αν τα χαζέψεις λίγο. Είναι τόσο ντελικάτα και έτοιμα να δεχτούν τη ζεστασιά του ήλιου.

Μαζί με τα λουλούδια, οι όμορφες, καταπράσινες φυλλωσιές είναι αυτά που κάνουν την άνοιξη υπέροχη και συνθέτουν μία εικόνα αναγέννησης. Με έμπνευση αυτά τα φυλλώματα, οι αγαπημένες μας nail artists δημιουργήσαν υπέροχα μανικιούρ κάτω από το hashtag #FoliageNails και βρίσκουμε ότι είναι ό, τι πρέπει για να γιορτάσεις τον ερχομό της άνοιξης.

Για να κάνεις τη διαφορά και να απέχεις από τα κλασικά λουλούδια για λίγο. Για να γεμίσεις ντελικάτα σχέδια φύλλων τα νύχια σου και υπέροχα χαλαρωτικές πράσινες αποχρώσεις. Αν τα θέλεις όλα αυτά, το μόνο που σε χωρίζει από την έμπνευση που χρειάζεσαι είναι ένα ακόμα scroll προς την gallery που ετοιμάσαμε για εσένα. Ρίξε μία ματιά και… Καλή άνοιξη gilr!

Διάβασε ακόμα: Δες πόσο εύκολο είναι να κάνεις #TigerStripesNails

 


Πηγή