Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Full Matte Make Up: Έτσι θα εντυπωσιάσεις σίγουρα τους γύρω σου!

Είναι εκείνη η αλαβάστρινη, ματ όψη που όλες αναζητάμε… το αψεγάδιαστο δέρμα χωρίς ατέλειες και σπυράκια, το απόλυτο χρώμα που δε γυαλίζει, δεν ντεγκραντάρει…τα χείλη είναι επίσης εντελώς ματ, δηλαδή χωρίς ίχνος glossy υφής. Και φυσικά δεν εξαιρείται η περιοχή των ματιών όπου η μαύροι κύκλοι δεν πρέπει να υφίστανται καν! 

Ναι αγαπημένη μου φίλη… σε έναν ιδανικό κόσμο καλά θα ήταν να δείχναμε έτσι από μόνες μας αλλά είμαστε απλά άνθρωποι… μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Δε χρειάζεται στο κάτω κάτω της γραφής όταν υπάρχει το Beauty Class της Erre Due!

Δες step by step πως θα τα καταφέρεις

Βήμα 1ο:

Φυσικά πρέπει να δημιουργήσεις μια τέλεια ματ βάση με το κατάλληλο foundation που ταυτόχρονα όμως θα ενυδατώνει και θα φροντίζει το δέρμα. Άπλωσε σε όλο σου το πρόσωπο με ελαφριές κινήσεις δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που «γυαλίζουν» περισσότερο δηλαδή το πιγούνι, τη μύτη και το μέτωπό σου.

Full Matte 1

PERFECT MAT TOUCH FOUNDATION THΣ ERRE DUE

Foundation με απαλή υφή για ματ επιδερμίδα και μέτρια κάλυψη που “χτίζεται”. Με ενεργά συστατικά που αποτρέπουν τη δημιουργία ρυτίδων και ενυδατώνουν την επιδερμίδα διατηρώντας την ελαστικότητα, τον τόνο και την νεότητα της. 
Κατάλληλο για κανονικές/λιπαρές επιδερμίδες. SPF 30.

PERFECT MAT TOUCH 301

Βήμα 2ο:

Τοποθέτησε κονσίλερ στα μάτια έναν τόνο πιο ανοιχτό από τη φυσική σου απόχρωση για να δώσεις λάμψη και να καμουφλάρεις μαύρους κύκλους. Δημιούργησε μερικές διακεκομμένες  τελείες κάτω από την περιοχή των ματιών και στο πλάι της μύτης αν είσαι ιδιαίτερα κουρασμένη. Έπειτα, με ένα πινέλο άπλωσέ το ομοιόμορφα.

Full Matte 2

Full Matte 4  

Βήμα 3ο:

Ματ σκιά φυσικά και εδώ! Πάρε λίγη σκιά με το πινέλο σου και πέρασέ την από όλο το καπάκι του ματιού σου σβήνοντας το χρώμα με φορά προς τα φρύδια σου.

Full Matte 5 copy copy

Full Matte 7

Δώσε ένταση στο βλέμμα σου περνώντας λίγη επιπλέον σκιά στο κάτω βλέφαρο, κατά μήκος των βλεφαρίδων σου.

Full Matte 6

MAT EYE SHADOW THΣ ERRE DUE

Απαλή ματ σκιά ματιών εξαιρετικής διάρκειας με πλούσιο χρώμα από την πρώτη εφαρμογή.

002 copy copy

Βήμα 4ο:

Ολοκλήρωσε με δύο στρώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σου.

Full Matte 9 copy

CURLING EFFECT MASCARA  THΣ ERRE DUE

Μάσκαρα για εντυπωσιακό όγκο και θηλυκή καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα. Διαθέτει κρεμώδη υφή που προσφέρει εύκολη εφαρμογή και τέλειο διαχωρισμό στις βλεφαρίδες.

001 copy copy copy copy copy

Βήμα 5ο:

Τα ζυγωματικά χρειάζονται επίσης να τονιστούν ελαφρώς με ένα ρουζ σε διακριτική, ροδακινί απόχρωση. 

Full Matte 10 copy

Full Matte 11

BLUSHER THΣ ERRE DUE

Ρουζ με λεπτή και μεταξένια υφή που καλύπτει την επιδερμίδα με ένα ελαφρύ πέπλο χρώματος. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, προσφέροντας τέλεια και φυσική όψη.

001 copy copy

Βήμα 6ο:

Για απόλυτη ακρίβεια, σχημάτισε με το μολύβι χειλιών το περίγραμμα και στη συνέχεια δημιούργησε ένα Χ στο μικρό τριγωνάκι που υπάρχει στο άνω χείλος σου. 

Full Matte 12

Στη συνέχεια ξεκίνα να σχεδιάζεις γραμμές στο εσωτερικό του κάτω χείλους, σε όλη του την επιφάνεια.

Full Matte 13

Πέρνα το κραγιόν σου την πρώτη φορά με ένα πινελάκι και στη συνέχεια κάνε τα ρετούς σου απευθείας με το στικ. 

Full Matte 14

Full Matte 15

PERFECT MATTE LIPSTICK ΤΗΣ ERRE DUE

Mατ κραγιόν με εξαιρετικά απαλή, λεπτή υφή και έντονο χρώμα από την πρώτη εφαρμογή. Περιέχει βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη. Η καινοτόμα του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί.

 

PERFECT MATTE LIPSTICK 807

 


Πηγή