Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Όταν δύο ζώδια του Αέρα ερωτεύονται…

Όταν δύο ζώδια του Αέρα ερωτευτούν, μιας και είναι νοητικά ζώδια, έχουν μια μεγάλη άνεση στην επικοινωνία. Κοινωνικοί, εξωστρεφείς, με τάση στην αλλαγή και σκεπτόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε σχέση, η οποία θα βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση και τη συνεννόηση. Η ανταλλαγή ιδεών για την εξεύρεση λύσεων και η συζήτηση διαθέσιμων επιλογών για διάφορα ζητήματα, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν ή για το πώς θα πάνε στο επόμενο στάδιο, είναι για τους Διδύμους, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους συνηθισμένη διαδικασία και μέσα από εκεί δημιουργείται η οικειότητα μεταξύ τους. Από την άλλη, η τάση τους να κινούνται συνεχώς και να εξελίσσονται δεν αφήνει την πλήξη και την βαρεμάρα να μπει ανάμεσά τους.

Η δυσκολία που θα αντιμετωπίσουν είναι στο να εκφράσουν το πώς νιώθουν, καθώς και οι τρεις εκπρόσωποι του Αέρα αποφεύγουν συστηματικά να πουν και να εμβαθύνουν στα συναισθήματά τους. Σε αυτά τα θέματα, είναι της θεωρίας και προσπαθούν να μένουν στον… αφρό, αφήνοντας να υπονοούνται διάφορα, που δεν επιβεβαιώνονται. Ο ένας περιμένει από τον άλλο να κάνει την αρχή κι όσο αυτή δε γίνεται, τόσο δεν το κυνηγάει. Επίσης, δεν τους είναι εύκολο το πρακτικό κομμάτι της καθημερινής τους ζωής, το οποίο αμφότεροι το βλέπουν σαν αγγαρεία και το αφήνουν στην άκρη, μέχρι να γίνει επιτακτική ανάγκη. 

Από τη θετική πλευρά, θέλουν κι οι δυο να διατηρούν την ελευθερία και την αυτονομία τους μέσα στη σχέση, με τους φίλους, τις παρέες και τα ενδιαφέροντά τους, οπότε ζήλιες, διεκδικήσεις, πάθη και δράματα δεν υπάρχουν, όπως επίσης, άγχος για το κοινό τους μέλλον και το πόσο καιρό θα είναι μαζί και με ποια μορφή.

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };


Πηγή