Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Girl Crushing: Η Μαρία Ηλιάκη έκανε την πιο κομψή, on trend αλλαγή στα μαλλιά της

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε ξανά γιατί η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα από τα girl crushes μας… αλλά θα το κάνουμε. Ακολουθεί τις τάσεις χωρίς να χάνει την ταυτότητά της με ίσες δόσεις κομψότητας και quirkiness. Έχει μία αίσθηση του χιούμορ που μας κάνει να τσιρίζουμε, είναι πολύ όμορφη αλλά ξέρει να αυτοσαρκάζεται και θα μπορούσε να είναι μια από τις κολλητές μας. Γενικά, σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει την αγαπάμε και φυσικά την ακολουθούμε (stalkers) στο Instagram όπου παρακολουθούμε τις περιπέτειές της ανάμεσα σε Ζυρίχη και Αθήνα και χθες είδαμε πως επισκέφθηκε το Νικόλα Βιλλιώτη, hair colorist extraordinaire! Αυτό ασφαλώς σημαίνει πως ανανέωσε τα μαλλιά της και η αλλαγή μας έκανε να πούμε…

J’ ADORE!
Στη φωτογραφία που ανέβασε αρχικά ήταν μαζί με τον Νικόλα στο κομμωτήριο και δεν μπορούσαμε να δούμε όσο ξεκάθαρα θέλαμε τα μαλλιά της. Καταλάβαμε όμως πως (duh!) κουρεύτηκε και πως έκανε ένα update στο χρώμα της. Μετά ήρθαν τα υπόλοιπα stories και τα selfies και είδαμε τα ανανεωμένα της μαλλιά-έπος!

WhatsApp Image 2020 01 10 at 22.10.42

Η Μαρία ανανέωσε το καρέ της και το έκανε πιο κοντό, πιο chic, όπως το είδαμε και στις Χρυσές Σφαίρες σε δεκάδες σταρ. Το καρέ βλέπεις είναι η νέα μας εμμονή γιατἰ πιστεύουμε πως είναι η επιτομή της κομψότητας και αν θεωρείς πως δεν πάει σε όλες κάνεις λάθος. Δεν πάει ένα και μοναδικό καρέ σε όλες αλλά ολες μπορούν να κάνουν ένα καρέ. Συγκεκριμένα, το καρέ της Μαρίας είναι ένα από τα αρκετά κοντά και ευέλικτα που μπορεί να πιαστεί σε μία μικρή αλογοουρά και να δείχνει εξίσου κομψό. Ακόμα, κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή!

WhatsApp Image 2020 01 10 at 22.17.16

Το χρώμα τώρα, είναι λίγο πιο ανοιχτό, πιο ginger από άλλες φορές και το βρίσκουμε ότι της πάει –ξεκάθαρα- πολύ. Είναι πιο fun από την σκουρότερη εκδοχή του! Όχι, δεν είναι ένα χρώμα που πολλές μπορούν να υποστηρίξουν αλλά, αν θέλεις και εσύ να γίνεις κοκκινομάλλα, μπορείς να το συζητήσεις με τον κομμωτή σου ή και να του πας μία φωτογραφία της Μαρίας για έμπνευση χωρίς να περιμένεις όμως μία ακριβή αντιγραφή. 

WhatsApp Image 2020 01 10 at 22.53.48

Φέτος η τάση είσαι εσύ και ό, τι πάει σε εσένα όπως μας είχε πει και ο Νικόλας (θυμήσου εδώ) και δεν πρέπει να στοχεύεις στην αντιγραφή αλλά να προσαρμόζεις αυτά που σου αρέσουν στον εαυτό σου. ΑΝ θέλεις να αντιγράψεις κάτι από τη Μαρία, μπορείς να αντιγράψεις το στιλ, το χιούμορ και την ευγένειά της και θα σε λατρέψουμε! Μαράκι you rock!

Διάβασε ακόμα: Girl Crush Q&A! H Μαρία Ηλιάκη απαντά σε δέκα beauty ερωτήσεις


Πηγή