Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Εγγονή Τσοχατζόπουλου: Το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση

Έτοιμη να εισβάλει στην τηλεοπτική καθημερινότητα μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη.

«Αισθάνομαι ωραία για τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks και περίεργα για αυτά που λένε για τον παππού μου. Εγώ αυτήν τη στιγμή κάνω νέο ξεκίνημα και προσπαθώ αρκετό καιρό να δουλέψω στον χώρο της μόδας για να επιβιώσω. Θεωρώ ότι το να αναφέρονται στον παππού μου είναι χτύπημα κάτω από τη μέση και δεν έχει καμία σχέση η συμμετοχή μου στο My Style Rocks», είπε μεταξύ άλλων η 19χρονη σε συνέντευξή της στο Secret των Παραπολιτικών.

Οσον αφορά για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε τα εξής: «Στο πλευρό μου είναι πάντα η μητέρα μου, η φωτογράφος Μαρία Μαρκέζη, η οποία με στηρίζει σε κάθε βήμα, είτε επαγγελματικό είτε προσωπικό. Αλλά και σε όλες τις αποφάσεις μου είναι στο πλευρό μου.

Θέλω μέσα από τη συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό να αποδείξω ότι έχω το δικό μου, ξεχωριστό στυλ και, γιατί όχι, επειδή βάζω πάντα ψηλούς στόχους, να κερδίσω».


Πηγή