Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

GNTM βλέπεις; Do's & dont's της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου για το τέλειο μακιγιάζ όταν φοράς φούξια

Είχες ανάγκη από fashion & beauty inspiration τις τελευταίες μέρες; Θα σου το δώσει απλόχερα η νέα κριτής του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από το backstage των γυρισμάτων του reality μοντέλων και μας έδωσε την τέλεια ιδέα: τι μακιγιάζ να κάνουμε όταν φοράμε έντονο φούξια ρούχο

Φούξια σύνολο με διακριτικό μακιγιάζ

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φούξια, mini φόρεμα, το οποίο ξεχώρισε για τα βολάν και τους όγκους στα μανίκια του. Το ρούχο συμπλήρωσαν μοναδικά τα oversized, χρυσά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια της, και οι nude γόβες με ψάθινο εφέ.

GNTM: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου με το πιο wow εξώπλατο φόρεμα (photos)

Κι επειδή η Ισμήνη αποφάσισε να βάλει ένα bold ρούχο θέλησε να κρατήσει το μακιγιάζ σε πιο «ήσυχους» τόνους αναδεικνύοντας τα δυνατά σημεία του προσώπου της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ismini Papavlasopoulou (@ismini_mini)

Ο χαμηλός, λιτός κότσος με πλαϊνή χωρίστρα ήταν το ιδανικότερο χτένισμα που θα μπορούσε να κάνει η Ισμήνη για να αφήσει τις γωνίες του προσώπου της, αλλά και τα βολάν στον λαιμό και τους όγκους στους ώμους να ξεχωρίσουν.

Στο μακιγιάζ της τη διαφορά έκαναν τα έντονα και πλούσια φρύδια της, με τις σκιές και το κραγιόν να διατηρούνται σε γήινες αποχρώσεις.

Κάν’το όπως η Ισμήνη του GNTM

Αν κι εσύ θέλεις να φορέσεις ένα σύνολο σε έντονο χρώμα, όπως το φούξια, το οποίο ταιριάζει σε όλα τα κορίτσια, κάν΄το όπως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Επίλεξε ένα πολύ διακριτικό – χωρίς υπερβολές- χτένισμα (χαμηλό κότσο ή χαμηλή αλογοουρά στη sleek εκδοχή τους), άσε το μακιγιάζ σου «ήσυχο», σε γήινες αποχρώσεις, κι αν θέλεις τόνισε μόνο τα φρύδια. Έτσι, θα αναδείξεις σίγουρα το bold outfit σου, ενώ θα έχεις δημιουργήσει κι ένα ultra chic beauty look.

P.S. Απόφυγε περίπλοκα χτενίσματα, smoky eyes ή έντονα κραγιόν, που θα κάνουν το ρούχο σου να χάσει την αίγλη του και θα μπερδέψουν το… μάτι του συνομιλητή σου!

Μην πας πουθενά! Copy Ismini’s look με τα καλλυντικά που έχω συγκεντρώσει για εσένα στην gallery!

FYI: Τα κοσμήματα της Ισμήνης είναι KESSARIS και το φόρεμά της ανήκει στο brand ZADIG & VOLTAIRE.




Πηγή