Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Street(hair)style: Το καπέλο τζόκεϊ θα γίνει το νέο αγαπημένο σου hair accessory

Αν μας έχουν μάθει κάτι οι εβδομάδες μόδας, είναι ότι, οι τάσεις δημιουργούνται τόσο επάνω στην πασαρέλα όσο και στους δρόμους. Κάθε σεζόν, οι fashionistas και beauty addicts, συρρέουν στις μητροπόλεις της μόδας προκειμένου να παρακολουθήσουν τα shows και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία τόσο τις συλλογές των σχεδιαστών, όσο και τις streetstyle εμφανίσεις.

The fashionable 1%

Βλέπεις, ένα μεγάλο μέρος της beauty έμπνευσής μας, έρχεται από τις επιλογές των it girls, αυτού του oh so fashionable 1%, που έχει την τύχη να βρίσκεται στην πρώτη σειρά των ντεφιλέ.

London str S22 605

Αυτά τα κορίτσια σχεδιάζουν πολύ καιρό τις εμφανίσεις τους και «παντρεύουν» την άνεση με το στιλ, τόσο στα ρούχα όσο και στα beauty looks τους. Φέτος, η επιλογή των κοριτσιών που πλημμύρισαν τους δρόμους του Παρισιού, της Νέας Υόρκης, του Μιλάνο και του Λονδίνου ήταν τα τζόκεϊ καπέλα.

Waterproof: 10 «αδιάβροχα» χτενίσματα για τα μαλλιά σου

It hair accessory

Τα τζόκεϊ ή αλλιώς baseball caps, είναι τα super casual καπέλα που δεν θα φανταζόμασταν να φορέσουμε αλλά τώρα θα το κάνουμε, γιατί εξελίσσονται στο απόλυτο hair accessory του φθινοπώρου. Γιατί το λατρεύουμε;

Copenhagen str S22 135

Γιατί με ένα τέτοιο καπέλο, λέμε αντίο στις bad hair days. Ακόμα, μπορούμε να το φορέσουμε με μαλλιά αφημένα κάτω ή και με χαμηλές αλογοουρές, με κοτσιδάκια ή και με ψηλές αλογοουρές. Με ένα καπέλο τζόκεϊ, το φριζάρισμα παύει να είναι πρόβλημα (όπως κι το λούσιμο shhh…) και η βροχή δεν επηρεάζει το χτένισμά μας.

Paris str S22 307

Μάλιστα, φορεμένο όπως ακριβώς το είδαμε στο μήνα της μόδας, το καπέλο τζόκεϊ αποδεδειγμένα μπορεί να σταθεί σε κάθε περίσταση και κυρίως, αν το συνοδεύσεις με το κατάλληλο attitude.

Προσοχή!

Paris str S22 725

Τι θα θέλαμε να προσέξεις; Κάτι που δεν θα φανταζόσουν… Την καθαριότητά του. Καθώς το μπροστινό του μέρος έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα σου, θα θέλαμε να είσαι σχολαστική με την καθαριότητα του καπέλου σου. Μην αποκτήσεις ξαφνικά σπυράκια χωρίς λόγο!

Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι: Τα καλύτερα beauty looks από τις πασαρέλες


Πηγή