Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Good morning weirdos! 6 περίεργα μυστικά ομορφιάς που κάνουν θαύματα

Εδώ στα headquarters του queen.gr διαβάζουμε καθημερινά τα πιο περίεργα τρικ ομορφιάς. Ψάχνοντας νέα θέματα έχουμε εισχωρήσει βαθιά μέσα στην κοιλιά του κήτους που ονομάζεται διαδίκτυο και το τι έχουν δει τα όμορφά μας μάτια δεν περιγράφεται. Υπάρχουν κορίτσια που χρησιμοποιούν Coca Cola για μαυριστικό στον ήλιο, άλλα που χρησιμοποιούν αβγά αντί για beauty blenders…

Τα λεγόμενα beauty hacks δεν λειτουργούν πάντα (πολλά τα δοκιμάζουμε) και πολλές φορές μας φτάνουν στα όριά μας. Υπάρχουν όμως και μερικά που ακούγονται περίεργα, τα δοκιμάζουμε και λειτουργούν! Είναι αυτά για τα οποία θα σου μιλήσουμε σήμερα, τα πιο περίεργα μυστικά ομορφιάς που κάνουν θαύματα!

vamvaki stis vlefarides

#1 Μεγαλύτερες βλεφαρίδες με βαμβάκι
Μπορεί να μην υπάρχει budget για extensions βλεφαρίδων και για primers πριν τη μάσκαρά σου όμως υπάρχει το βαμβάκι! Περνάς τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου κανονικά και μετά παίρνεις ένα κομμάτι βαμβάκι και ένα παλιό βουρτσάκι από μάσκαρα. Τρίβεις το βουρτσάκι στο βαμβάκι για να μεταφερθούν μερικές ίνες πάνω του, το περνάς μετά από τις βλεφαρίδες σου για να μεταφερθούν οι ίνες πάνω τους και ξαναπερνάς μάσκαρα. Είναι σα να βάζεις extensions!

kokkino kragion gia vlefarides

#2 Κόκκινο κραγιόν για κονσίλερ
Θέλουμε να μας ακούσεις προσεκτικά: Μην φοβάσαι! Το κόκκινο όντως εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους αλλά τους πολύ έντονους. Αν λοιπόν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με το χρώμα κάτω από τα μάτια σου, πέρνα το κόκκινο κραγιόν σου κάτω από τα μάτια και ταμπονάρισε ελαφρά. Όχι δεν θα το αφήσεις έτσι… πέρνα από πάνω το κονσίλερ σου και αλήθεια δεν θα το πιστεύεις!

magioneza sta mallia

#3 Μαγιονέζα για μάσκα
Ναι μυρίζει πολύ όμως πραγματικά κάνει θαύματα. Τι είναι εξάλλου η μαγιονέζα; Αβγά: Good! Ξύδι: Goooood! Λάδι: So damn good! Την παίρνεις από το βάζο, την βάζεις στα μαλλιά, τυλίγεις με ό, τι έχεις και δεν έχεις για να μην τρέξει και κυρίως για να μην μυρίζει και την αφήνεις εκεί όσο περισσότερο μπορείς. Λούζεσαι πολύ καλά και μας λες μετά τι βλέπεις και τι νιώθεις στο κεφάλι σου.

meli prosopo

#4 Καθαρισμός με μέλι
Ναι με μέλι! Το μέλι έχει ενυδατικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και δεν θα πιστέψεις πόσο εύκολα απομακρύνει το μακιγιάζ. Το ίδιο όχι, δεν μπορούμε να πούμε πως θα φύγει από το πρόσωπό σου μόνο με λίγο νεράκι αλλά αξίζει να δεις τα αποτελέσματα. Παίρνεις μία κουταλιά μέλι, το βάζεις στο πρόσωπό σου με λίγο ζεστό νερό και τρίβεις-τρίβεις-τρίβεις. Ξεπλένεις πολύ καλά et voila!

potateos

#5 Πατάτα για πιο λευκές μασχάλες
Γούρλωσες τα μάτια σου, ε; Μάθε λοιπόν πως η πατάτα περιέχει ένα ένζυμο του οποίου το όνομα δεν μπορούμε να προφέρουμε αλλά ξέρουμε πως –εγγυημένα- καταπολεμά τις δυσχρωμίες. Αν λοιπόν τρίψεις ένα κομμάτι πατάτα εκεί και συνεχίσεις να το κάνεις σαν μέρος της περιποίησής σου θα δεις τεράστια διαφορά στο χρώμα!

odontokrema sta nixia

#6 Οδοντόκρεμα στα νύχια
Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες λευκαίνουν τα νύχια με τον ίδιο τρόπο που λευκαίνουν τα δόντια! Το ξέρουμε γιατί συχνά πυκνά κάνουμε μάσκες με οδοντόκρεμα στα νύχια μας. Βάζουμε λευκαντική οδοντόκρεμα σε κάθε ένα ξεχωριστά, περιμένουμε περίπου μισή ώρα και ξεπλένουμε. Magic!

Διάβασε ακόμα:

Αναρωτιέσαι τι κραγιόν πάει στις καστανές; Σου λέμε εδώ!

Video: Θέλεις μαλλιά παραλίας με φυσικό τρόπο; Δες πως θα φτιάξεις αλατόνερο για μαλλιά

Beauty BBFS! Αυτά είναι τα προϊόντα που τα πηγαίνουν υπέροχα μεταξύ τους


Πηγή