Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H παρουσίαση του νέου αρώματος της Jo Malone London, Ηoneysuckle & Davana ήταν απλά ονειρεμένη

Για τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της Jo Malone London, Ηoneysuckle & Davana σου έχουμε ήδη μιλήσει. Είναι το άρωμα που σε κάνει να χαμογελάς αυτόματα και που έχουμε λατρέψει (και σχεδόν τελειώσει ήδη)! Αυτή τη νέα μεθυστική μυρωδιά και την άφιξή του φθινοπώρου, γιόρτασε η jo Malone με ένα ξεχωριστό early lunch στον Πύργο Πετρέζα.

Οι εντυπωσιακοί κήποι του επιβλητικού πύργου είχαν μεταμορφωθεί σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που παρέπεμπε σε πραγματική αγγλική εξοχή, καθώς οι μεθυστικές νότες από αγιόκλημα και αρτεμισία που αποτελούν τη βάση του αρώματος διαχέονταν στην ατμόσφαιρα. Με κυρίαρχο σε όλη τη διακόσμηση το κίτρινο χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας, επιλεγμένοι εκπρόσωποι από το χώρο των Media, συντάκτριες ομορφιάς (εμείς!) και bloggers είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν σε ένα πρωτότυπο art de la table τραπέζι πολλών μέτρων κάτω από πυκνά πλατάνια, απολαμβάνοντας δροσερά cocktails κι ένα εκλεκτό tailor-made μενού εμπνευσμένο από τα συστατικά του νέου αρώματος.

2

Ο Anton Denver, Regional Education Manager της Jο Malone London που βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση, μύησε τις καλεσμένες στα μυστικά του αρώματος, ενώ ο top florist Σωτήρης Βρεττός και η ομάδα του που επιμελήθηκαν το στολισμό της εκδήλωσης, προσέφεραν χειροποίητα στεφάνια από φρέσκα λουλούδια στις καλεσμένες, καθεμία από τις οποίες έλαβε το προσωπικό της άρωμα Honeysuckle & Davana μέσα στη χαρακτηριστική πολυτελή συσκευασία δώρου του οίκου. Όχι, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι… όπως είπαμε και νωρίτερα κοντεύουμε να το τελειώσουμε!

Διάβασε ακόμα:

Τελείωσε το άρωμά σου; Δες αυτά που σου ετοιμάσαμε πριν αγοράσεις καινούργιο μπουκάλι…

10 αγορίστικα κουρέματα που είναι super θηλυκά!

Αυτό είναι το προϊόν που έχει πάντα μαζί της η Emma Watson και πρέπει να το έχεις και εσύ


Πηγή