Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

H L'Oréal Paris διοργάνωσε το πιο glam Défilé με σταρ τη Δούκισσα Νομικού!

Η εβδομάδα μόδας στην Πόλη του Φωτός έχει ήδη ξεκινήσει και ήμασταν –όπως κάθε σεζόν- κυριολεκτικά «κολλημένες» στις οθόνες των κινητών και των υπολογιστών μας, προκειμένου να πάρουμε μία γεύση από τη glam ατμόσφαιρα του Παρισιού. Φέτος, όμως, είχαμε έναν λόγο παραπάνω και έναν ενθουσιασμό 10 φορές μεγαλύτερο!

Βλέπεις, μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, πραγματοποιήθηκε το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show, από τη L’ Oréal Paris Official, Partner της διοργάνωσης, στο οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά η αγαπημένη μας Δούκισσα Νομικού, ανάμεσα σε L’ Oréal Paris brand spokespersons διεθνούς φήμης. Ναι, η δική μας Δούκισσα ήταν εκεί και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της!

 LOREAL Classic LeSegretain Doukissa Nomikou 15

Για τις ανάγκες του show, δημιουργήθηκε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, μια once-off πλωτή κατασκευή που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά. Τα μοντέλα «τάραξαν τα νερά» περπατώντας κυριολεκτικά επάνω στο νερό και η κίνηση στον Σηκουάνα σταμάτησε για 30 ολόκληρα λεπτά!

DJI 0045

Η L’Oréal Paris συνεργάστηκε με 12 κορυφαίους οίκους μόδας (Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, Sonia Rykiel) και μαζί δημιούργησαν 70 looks  εξ ολοκλήρου εμπνευσμένα από την παριζιάνικη αισθητική τα οποία αναδεικνύουν τις τάσεις της επερχόμενης σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Ακόμη, η L’Oréal Paris συνεργάστηκε με το θρυλικό οίκο Chopard, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό, μια ανεκτίμητη συλλογή κοσμημάτων από εξαιρετικά κομμάτια.

LOREAL Classic LeSegretain Models 65

Το catwalk ήταν πράγματι συγκλονιστικό και η Δούκισσα ναι, τολμούμε να πούμε πως έκλεψε την παράσταση περπατώντας πλάι στις Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell. Τα make up looks του Le filé επιμελήθηκε η Global Make up Director της L’Oreal Paris, Val Garland, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μανιφέστο ομορφιάς, που απευθύνεται στην κάθε γυναίκα! Ξέρουμε, όμως, πως ανυπομονείς να μάθεις ποια ήταν τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τα μοναδικά looks αυτής της «γιορτής» της μόδας και της ομορφιάς και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

scrubs

Στην επιδερμίδα
Για το αψεγάδιαστο και luminous αποτέλεσμα που είδες, η επιδερμίδα των μοντέλων προετοιμάστηκε με scrub και μάσκες. Συγκεκριμένα, οι makeup artists επιστράτευσαν τα Smooth Sugar Clearing Scrub και Smooth Sugar Glow Scrub για να απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και να δημιουργήσουν έναν «λευκό καμβά».

masks

Έπειτα, οι μάσκες Pure Clay Detox και Pure Clay Glow ήρθαν για να τονώσουν τη λάμψη της επιδερμίδας, καθαρίζοντας την εντατικά ώστε να ακολουθήσει το μακιγιάζ.

true match

Το foundation
Το foundation που εμπιστεύθηκαν οι L’Oréal Paris makeup artists δεν ήταν άλλο από το True Match. Με τη λεπτόρρευστη υφή του, που προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας, κατάφεραν να καμουφλάρουν κάθε ατέλεια δημιουργώντας αψεγάδιαστα looks που έλαμπαν από υγεία.

highlighters

Η λάμψη
Τα look που είδαμε να παρελαύνουν στο Le Défilé είχαν την πιο αιθέρια λάμψη και για αυτό το luminous αποτέλεσμα χρησιμοποιήθηκαν δύο must have προϊόντα: H παλέτα highlighter La Vie en Glow και οι σταγόνες highlighter Glow mon Amour. Συνδυαστικά, έδωσαν στα πρόσωπα των μοντέλων μία λάμψη σχεδόν ονειρική και το ίδιο μπορούν να κάνουν και στη δική σου επιδερμίδα καθημερινά!

 LOREAL PALETTES

Στα μάτια
Στα μάτια των μοντέλων, οι  L’Oréal Paris makeup artists δημιούργησαν μικρά «αριστουργήματα» με τη βοήθεια τεσσάρων mini palettes! Οι Le Petite Palette στις αποχρώσεις Maximalist, Feminist, Nudist και Optimist επέτρεψαν στους masters της L’Oréal Paris να δημιουργήσουν αμέτρητα looks προσαρμοσμένα τόσο στα κομμάτια που παρουσιάστηκαν στο runway όσο και στις προσωπικές παλέτες των spokespersons. Οι πλούσιες αποχρώσεις και οι μεταξένιες υφές τους ήταν ό,τι πρέπει για τα εντυπωσιακά μακιγιάζ που παρέλασαν στο catwalk αλλά είναι και ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για κάθε δικό σου look, πρωινό ή glam βραδινό.

10 7fb4e5ace439f02ac2ffdbf65f88bfef

Πίσω από τις «γατίσιες» γραμμές στα μάτια των  L’Oréal spokespersons κρυβόταν φυσικά η μαεστρία των makeup artists αλλά και το eyeliner υψηλής ακρίβειας Tattoo Signature by Superliner, το πιο έντονο μαύρο eyeliner που δεν ξεθωριάζει ακόμα και μετά από 24 ώρες!

mascara

Φυσικά, κανένα μακιγιάζ ματιών δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα και φυσικά η σταρ στα παρασκήνια δεν ήταν άλλη από την Paradise Mascara. Με ένα πέρασμα έκανε τις βλεφαρίδες των μοντέλων απόλυτα black και… παραδεισένιες και το ίδιο θα κάνει και για τις δικές σου, ακόμα και με το πιο απαλό πέρασμα.

choco

Στα χείλη
Τα χείλη των μοντέλων γέμισαν λαχταριστές, decadent και ματ αποχρώσεις χάρη στη σειρά Les Chocolats Ultra Matte Liquid Lipstick. Με χρώματα εμπνευσμένα από τη σοκολάτα και με διάρκεια που ξεπερνά τις 12 ώρες, οι makeup artists δεν μπόρεσαν να αρκεστούν μόνο σε ένα αλλά χρησιμοποίησαν όλη την γκάμα των χρωμάτων. Αυτό θα κάνεις και εσύ αμέσως μόλις νιώσεις τη βελούδινη υφή τους στα χείλη σου και δεις το υπέροχα λαχταριστό χρώμα.  Το ίδιο συνέβη και με τη δεύτερη απίθανη σειρά κραγιόν που χρησιμοποιήθηκε στο Le Défilé Fashion Show.

2step

Τα ζουμερά χρώματα των Infallible 2 Steps Lipstick βρέθηκαν επίσης στην πρώτη σειρά και χάρισαν έντονο, πλούσιο χρώμα στα χείλη των μοντέλων. Εσύ θα τα λατρέψεις γιατί σε δύο βήματα, μπορούν να σου χαρίσουν χρώμα που δεν θα αλλοιωθεί με τίποτα και γιατί περιέχουν υαλουρονικό οξύ που μειώνει τις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη.

DEMAKEUP

Μετά το catwalk
Όταν πλέον τα φώτα έσβησαν και τα spokespersons έβγαλαν τα stilettos τους ήρθε η ώρα της περιποίησης και η L’Oréal Paris ήταν εκεί για να φροντίσει το δέρμα τους με το Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου Fine Flowers Milk και με την Τονωτική Λοσιόν Προσώπου Fine Flowers Lotion. Και τα δύο είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο, γνωστό για τις καλλυντικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες και λωτό που εξισορροπεί την επιδερμίδα και την προστατεύει. Το makeup του catwalk αφαιρέθηκε απαλά προκειμένου να αντικατασταθεί από το μακιγιάζ για τα πάρτι που ακολούθησαν αν και… τολμούμε να πούμε πως τα spokespersons της L’Oréal Paris είναι radiant ακόμα και χωρίς μεικάπ.

Εμείς λατρέψαμε τόσο το συγκλονιστικό ντεφιλέ, όσο και τη Δούκισσα που πραγματικά έκλεψε την παράσταση, πλάι στα international spokespersons του brand και ανυπομονούμε για την επόμενη γνωρίζοντας πως η L’Oréal Paris θα ξεπεράσει για ακόμα μία φορά τον εαυτό της!


Πηγή