Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

H Natura Siberica μου έστειλε δώρο όλη την Άνοιξη μέσα σε ένα κουτί!

Οι εκπλήξεις πάντα είναι ευπρόσδεκτες… και ειδικά όταν κρύβουν μέσα τους μυρωδάτα και φυσικά προϊόντα τα οποία προέρχονται από μακρινούς και μαγικούς προορισμούς όπως είναι η Σιβηρία! H Natura Siberica πριν λίγες ημέρες μου έστειλε ένα πανέμορφο κουτί που μοσχομύριζε Άνοιξη! Όταν το άνοιξα με αγωνία ο ενθουσιασμός μου έγινε ακόμα μεγαλύτερος!

Μεγάλες, απολαυστικές συσκευασίες με προϊόντα για τα μαλλιά και το σώμα βασισμένα σε σπάνιες συνταγές της αρχαίας Ρωσίας έκαναν χορό μπροστά στα μάτια μου! Από τους αρχαίους χρόνους, οι άνθρωποι στη Σιβηρία εκτιμούσαν την τρομερή δύναμη των άγριων βοτάνων και καρπών που φύτρωναν στη γη τους, καθώς συνέβαλλαν στη διατήρηση της ομορφιά και της υγείας τους.  Πλέον όμως δεν  βρίσκονται τόσο μακριά… αλλά σε περίοπτη θέση στο μπάνιο μου και εγώ δεν τολμώ να τα αποχωριστώ!

4 1

Δες live το unboxing του πιο ανοιξιάτικου κουτιού για να γνωρίσεις και εσύ μαζί μου τη σειρά GZEL της Natura siberica. Περιέχει απολύτως φυσικά συστατικά όπως βασιλικό μούρο, έλαια από αρκτικό βατόμουρο, βόρειο ιπποφαές, άγριο τριαντάφυλλο, οργανικό μέλι και άλλα πολλά. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να προσγειωθούν και στο δικό σου μπάνιο για να αποκτήσεις βελούδινη επιδερμίδα και άψογα μαλλιά. Τι λες;

 
 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

http://www.natura-siberica.gr

facebook.com/naturasibericagreece

instagram.com/naturasibericagreece/


Πηγή