Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Αυτά τα vegan Body Yogurts θα κάνουν το δέρμα σου λαμπερό και υγιή σε… 15 δευτερόλεπτα!

Ζεις σε έναν κόσμο που «τρέχει» σε τρελούς ρυθμούς και για να τα προλάβεις όλα… τρέχεις και εσύ μαζί του. Τρέχεις για να πας στο γραφείο, το γυμναστήριο, το μετρό, το επαγγελματικό ραντεβού… ακόμη και στη βόλτα με τις φίλες. Κάπως, έτσι, ξεχνάς να φροντίσεις τον εαυτό σου και μάλιστα, να κάνεις ακόμη και τα πιο βασικά, όπως το να ενυδατώνεις κάθε μέρα το σώμα σου!

Πώς να το προλάβεις, βέβαια, (και αυτό) όταν έχεις μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να φύγεις από το σπίτι; Πώς να το καταφέρεις όταν μετά το ντους, θέλεις να βάλεις αμέσως το τζιν σου και να τρέξεις για το γραφείο; Ξέρεις πόσο εκνευριστικό είναι το να φοράς τα ρούχα σου και να αισθάνεσαι το δέρμα σου να κολλάει από την κρέμα!

Μήπως ήρθε η ώρα να πας την ενυδάτωση σε άλλο επίπεδο;

Κάπως έτσι, πέρασε ο καιρός και ξαφνικά, εμείς συνειδητοποιήσαμε ότι το Καλοκαίρι είναι σε απόσταση «αναπνοής» και βρίσκει το κορμί μας απροετοίμαστο και την επιδερμίδα μας θαμπή και αφυδατωμένη. Αποφασίσαμε, λοιπόν, (ολίγον τι πανικόβλητες) να αναλάβουμε δράση: Ξεκινήσαμε γυμναστήριο και κάναμε την έρευνά μας για να ανακαλύψουμε τα προϊόντα ομορφιάς που μπορούν να καλύψουν άμεσα τις ανάγκες μας. Στην περίπτωση, λοιπόν, που τα παραπάνω σου φαντάζουν απίστευτα οικεία, τότε σίγουρα θα καταλάβεις γιατί εκτιμήσαμε τη νέα beauty «ανακάλυψη» που κάναμε στη The Body Shop.

Έπειτα από τα λατρεμένο (από σχεδόν όλες τις γυναίκες στον κόσμο) Body Butter, η εταιρεία δημιούργησε τα Body Yogurts, μια πρωτοποριακή σύνθεση που είναι 100% Vegan (ω, ναι) και μπορεί να σε ενυδατώσει σε χρόνο «ντετέ». Αρκεί απλώς να διαβάσεις τους παρακάτω πέντε λόγους για να κατανοήσεις το γιατί με το νέο αυτό προϊόν, η ενυδάτωση σώματος περνάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

1.Yogurt, τζιν και έφυγες: Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή από το γεγονός ότι τα Body Yogurts απορροφώνται από την επιδερμίδα σε μόλις… 15 δευτερόλεπτα! Είναι, δηλαδή, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να μην αμελείς την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου. Θα το βάζεις και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα φοράς τα ρούχα ή τις πιτζάμες σου!

body 3 yogu

2.Έχουν σούπερ ανάλαφρη υφή: Τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει δεν αντέχεις τη σκέψη της κρέμας πάνω στο δέρμα σου. Ζεσταίνεσαι, ιδρώνεις και μέσα σε λίγα λεπτά, η κατάσταση μπορεί να γίνει… απελπιστική. Με τα Body Yogurts θα αποφεύγεις αυτή τη δυσάρεστη κολλώδη αίσθηση, διότι η gel cream σύνθεσή τους είναι απίστευτα αναζωογονητική και ανάλαφρη.

3.Είναι 100% Vegan και περιέχουν βιολογικά συστατικά: Αλήθεια, πόσες φορές έχεις προβληματιστεί για τις κρέμες που βάζεις στο σώμα σου; Αν είσαι και εσύ διστακτική για τη χρήση προϊόντων ενυδάτωσης, τότε με τα νέα Body Yogurts, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Περιέχουν συστατικά όπως βιολογικό γάλα αμυγδάλου, γλυκερίνη φυτικής προέλευσης και φυσικά, δεν έχουν παραφίνη και mineral oil!

body 4 yog

4.Έχουν υαλουρονικό οξύ βιολογικής ζύμωσης: Το στοιχείο που μας ενθουσίασε, βέβαια, είναι πως περιέχουν υαλουρονικό οξύ και μάλιστα, βιολογικής ζύμωσης. Τι άλλο να ζητήσεις, δηλαδή, για το δέρμα σου τώρα που πλησιάζεις τα πρώτα «-άντα»;

5.Και ναι, κυκλοφορούν σε ακαταμάχητα αρώματα: Strawberry, Mango, Almond Milk, Coconut, Moringa και British Rose. Θα βρεις τα Body Yogurts σε όλα τα παραπάνω δροσιστικά αρώματα που σίγουρα θα κάνουν πιο «μεθυστικό» το Καλοκαίρι σου.

body 5 yog

 

Αν, λοιπόν, είσαι Vegan ή απλώς προσέχεις τι προϊόντα χρησιμοποιείς στο σώμα σου, αν δεν έχεις χρόνο να περιμένεις την ενυδατική σου να στεγνώσει, αν δεν αντέχεις τις κρέμες που σε «βαραίνουν», τότε τα Body Yogurts θα σε  «καλύψουν» Χειμώνα και Καλοκαίρι.

Θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σου απαλή, ενυδατωμένη, υγιή και μέσα σε 15 μόνο δευτερόλεπτα θα σου χαρίσουν την τέλεια πρωινή και νυχτερινή περιποίηση. Δοκίμασε τα 100% Vegan Body Yogurts και θα μας θυμηθείς!


Πηγή