Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Head to toe: Όλα τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να κάνεις detox από την κορυφή ως τα νύχια

Η ατμόσφαιρα τις τελευταίες ημέρες είναι αποπνικτική. Δεν μιλώ ασφαλώς για την ατμόσφαιρα στις περιοχές που κατασπαράχθηκαν από την φωτιά. Η ατμόσφαιρα εκεί θυμίζει κόλαση.

Μιλώ για την ατμόσφαιρα, μέσα στην οποία έχουμε την «τύχη» να ζούμε εμείς, μακριά από τις φωτιές. Είναι αποπνικτική αλλά σαφέστατα λιγότερο βλαβερή, γι’ αυτό και χρησιμοποίησα τη λέξη τύχη (με μία γενναία δόση ειρωνείας κρυμμένη πίσω από τα εισαγωγικά).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Queen.gr (@queengr)

Εκτός όμως από αυτό που ζούμε, εξαιτίας της τραγωδίας που ακόμα εκτυλίσσεται μία εβδομάδα μετά σε πολλά μέρη της Ελλάδας, ζούμε και το καλοκαίρι. Πολλοί έχουν την πολυτέλεια να βρίσκονται στα νησιά και τις παραλίες, να απολαμβάνουν ποτά και φαγητά, να ξενυχτούν για να δουν την ανατολή… Καλά κάνουν.

The show must go on

Η ζωή δεν σταματά, τις διακοπές τις έχουμε ανάγκη και δεν πρέπει να νιώθεις τύψεις που τις απολαμβάνεις, τις κέρδισες. Χρειάζεσαι όμως και ένα καλό restart. Όταν θα επιστρέψεις ξεκούραστη από τις διακοπές σου, θα πρέπει να ριχτείς και πάλι στη μάχη της καθημερινότητας. Δεν είναι καλύτερα να το κάνεις απαλλαγμένη από όσα επιβαρύνουν το σώμα σου;

15 σούπερ ενυδατικές κρέμες, ό,τι πρέπει για μετά τη θάλασσα και όχι μόνο

Detox beauty routine

Εδώ ερχόμαστε εμείς και τα προϊόντα detox να σε βοηθήσουμε να αποτοξινωθείς και να γυρίσεις σελίδα. Η αγορά βλέπεις, είναι γεμάτη detox θησαυρούς που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποβάλλεις τις τοξίνες από την κορυφή ως τα νύχια.

Σαμπουάν και μάσκες μαλλιών, αφρόλουτρα και απολεπιστικά σώματος, κρέμες ενυδάτωσης, οροί, λάδια, ακόμα και αντηλιακά είναι στη διάθεσή σου για να διαμορφώσεις την απόλυτη detox routine μετά το καλοκαίρι.

via GIPHY

Όλα αυτά θα βρεις στην παρακάτω gallery με ένα scroll και σου προτείνουμε να κρατήσεις τα screenshot που χρειάζεται έτσι ώστε, όταν επιστρέψεις, να κάνεις αυτό που πρέπει για εσένα, να σε φροντίσεις και να σε αγαπήσεις.

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις μάσκα αποτοξίνωσης με υλικά που έχεις στο σπίτι




Πηγή