Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Hello spring! 20 #FloralNails για να υποδεχτούμε όπως πρέπει την άνοιξη

Με τούτα και με κείνα σχεδόν θα ξεχάσουμε ότι είναι άνοιξη. Η καραντίνα και ο κορονοϊός μας έχουν λίγο θολώσει και είναι λογικό. Με όσα συμβαίνουν, δεν έχομε σταθεί για να… μυρίσουμε τα λουλούδια λίγο. Γιατί σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει η φύση γύρω ας γεμίζει χρώμα. «Που θα το δούμε αφού δεν μπορούμε να πάμε έξω;» ρωτάς και με το δίκιο σου…

Δεν χρειάζεται να το δεις, το ξέρεις! Μπορεί να χάνουμε την ανεμελιά της άνοιξης κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας αλλά το κάνουμε για να μας βρει η επόμενη υγιείς και έτοιμους να πάμε όλες τις εκδρομές που δεν πήγαμε. Θέλω λοιπόν να κάνεις υπομονή και να υποδεχτείς την άνοιξη όπως της αξίζει.

Φύτεψε μερικά λουλούδια στο μπαλκόνι σου (δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα) ή απλά δες όλα τα #FloralNails μανικιούρ που ετοίμασα για εσένα. Δεν βρήκα λίγα για να πούμε το «καλή άνοιξη» όχι! Βρήκα 20 φανταστικά σχέδια που σίγουρα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις πολύ πλατιά. 

Παπαρούνες, μαργαρίτες, τουλίπες, τριαντάφυλλα, γιασεμιά, πανσέδες… ό, τι λουλούδι μπορείς να φανταστείς υπάρχει ζωγραφισμένο επάνω σε αυτά τα νύχια και σε καλεί να πεις «Hello spring!» ή έστω να κάνεις ένα διάλειμμα από τα νέα και να ξεχαστείς. Και αν θέλεις 

Κάνε λοιπόν ένα ακόμη scroll, δες όλα τα ανθισμένα μανικιούρ που μάζεψα για εσένα και μην ανησυχείς, του χρόνου την άνοιξη θα γίνει μεγάλος χαμός, το υποσχόμαστε! Και αν θέλεις να δεις πως θα φτιάξεις μόνη σου ένα τέλειο φλοράλ σχέδιο… Πάτα play στο παρακάτω video!

Διάβασε ακόμα: Video! Τα αστεράκια είναι το πιο εύκολο nail art και έχουμε τις αποδείξεις

 


Πηγή