Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Hey cat people! Σήμερα έχουμε 10 nail art με χαριτωμένα γατάκια!

Αν είσαι cat person τότε με λαχτάρα άνοιξες αυτό το άρθρο και σε καταλαβαίνουμε. Εδώ στο beauty department είμαστε animal people και ενθουσιαζόμαστε εξίσου με τα γατάκια και τα σκυλάκια (και όλα τα ζωάκια) αλλά σήμερα είπαμε να αφιερώσουμε το daily nailspiration στις χαριτωμένες, ανεξάρτητες και απίστευτα αστείες γάτες που λατρεύουμε. Πώς μας ήρθε η ιδέα θα αναρωτιέσαι… Δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε. Για κάποιο λόγο πληκτρολογήσαμε #KittyNails και όλα πήραν το δρόμο τους.

Μας ενθουσίασε για πολλοστή φορά η φαντασία και η δεξιοτεχνία των artists του Instagram και με δυσκολία διαλέξαμε μόνο δέκα για να σου δείξουμε. Γιατί μόνο δέκα ενώ άλλες φορές βάζουμε 20; Γιατί μιλάμε για γατάκια, θα πάθουμε όλοι μαζί cuteness overload! Θέλουμε λοιπόν να καθίσεις αναπαυτικά και να –προσπαθήσεις- να πάρεις τη γάτα σου κοντά σου.

Μετά θέλουμε να κάνεις ένα ακόμη scroll για να φτάσεις στην τέλεια gallery που ετοιμάσαμε για εσένα και να της δείξεις τα μανικιούρ που σου αρέσουν. Όχι, προφανώς και δεν θα καταλάβει τίποτα και ίσως να νιώσεις λίγο… εχμ… τρελή αλλά μην ανησυχείς, δεν είσαι μόνη σου. Το κάνουμε και εμείς με τους τετράποδους φίλους μας, ανοίγουμε και συζήτηση. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Hey girl! Κάνε ένα διάλειμμα και δες 20 τέλεια nail art

 


Πηγή