Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Home Spa: Φρόντισε σωστά την επιδερμίδα σου για εκθαμβωτική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο!

Όλες αυτές τις ημέρες κλεισμένες μέσα στο σπίτι έχουμε παρατηρήσει την επιδερμίδα μας όσο ποτέ άλλοτε. Δεν φορούμε μακιγιάζ συνεπώς το δέρμα μας είναι πάντα «γυμνό» και στον καθρέφτη αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια. Η κούραση που μπορεί να έχουμε, η θαμπή όψη και τα σημάδια που άφησαν πίσω τους τα τόσα καλοκαίρια που περάσαμε στην παραλία. Επειδή λοιπόν και το φετινό καλοκαίρι θα έρθει και θα συνδυαστεί με το τέλος της καραντίνας (είμαστε βέβαιες για αυτό) είπαμε να κάνουμε κάτι τώρα που έχουμε χρόνο… Και όταν λέμε κάτι εννοούμε φυσικά home spa!

Όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, σαν να πήγες σε spa και να βγεις από την καραντίνα εκθαμβωτικά λαμπερή και με ομοιόμορφο τόνο βρίσκονται παρακάτω. Άναψε τα χαλαρωτικά κεριά σου και κράτα σημειώσεις.

  

ΒΗΜΑ #1 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε: Καμία περιποίηση δεν ξεκινά πριν γίνει καθαρισμός. Πλύνε τα χέρια σου καλά και κάνε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου με έναν αφρό καθαρισμού. Εμείς λατρεύουμε τον Purifying Foam της Seventeen. Περιέχει οργανικό εκχύλισμα ελιάς και εκχυλίσματα φραγκόσυκου και aloe vera και έτσι καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα σε βάθος από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, το περιττό σμήγμα και το μακιγιάζ… ό,τι χρειαζόμαστε δηλαδή!

2 Glow and Renew Exfoliating Cream

ΒΗΜΑ #2 ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ
Αν αυτό που θέλεις είναι λαμπερή, φρέσκια επιδερμίδα με όψη υγείας τότε η απολέπιση δεν χρειάζεται απλά, είναι απαραίτητη! Με μία απαλή απολεπιστική κρέμα όπως η Glow and Renew Exfoliating Cream της Seventeen, κάνε μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να λάμψει και να δεχτεί τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης. Πρόσεχε όμως! Μην το παρακάνεις, οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές. Με τα απολεπιστικά προϊόντα όπως η Glow and Renew Exfoliating Cream δεν χρειάζεται παρά μόνο ελάχιστη πίεση και αμέσως θα δεις τη διαφορά στην επιδερμίδα σου.

 4 woman s face 3373716

ΒΗΜΑ #3 ΤΟΝΩΣΗ
Η τόνωση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη αν θέλεις να πετύχεις πραγματικά εκθαμβωτικό αποτέλεσμα λάμψης. Όχι, δεν είναι περιττό βήμα, ιδιαίτερα τώρα που έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου αλλά και πάντα.

  5 Stimulating Lotion

Μία τονωτική λοσιόν όπως η Stimulating Lotion της Seventeen θα απομακρύνει τα υπολείμματα των προϊόντων καθαρισμού και θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σου για την υπόλοιπη spa περιποίηση! Βάλε λίγη λοσιόν σε ένα βαμβάκι και πέρνα το απαλά από όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Η συγκεκριμένη λοσιόν μάλιστα μυρίζει πραγματικά υπέροχα και θα σε χαλαρώσει!

3Multi Power Mask

ΒΗΜΑ #4 ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
Και κάπως έτσι φτάνουμε στο πιο fun μέρος του Home Spa: Τη μάσκα! Για να δώσεις στο δέρμα σου λάμψη και ομοιόμορφο τόνο χρειάζεσαι μία μάσκα με πλούσια συστατικά που προσφέρουν ακριβώς αυτό. Δική μας αγαπημένη για αυτό το σκοπό, είναι η Multi Power Mask της Seventeen. Περιέχει βιταμίνη C και εκχυλίσματα ιπποφαούς, σε μεγάλη συγκέντρωση, και έτσι βοηθά την επιδερμίδα να λάμψει, παρέχει αντιοξειδωτική προστασία, καταπολεμά τα σημάδια και τις ρυτίδες. Φόρεσέ τη προσεκτικά και χαλάρωσε ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική για 15-20 λεπτά.

7 close up photo of a woman s eyes 3373714

ΒΗΜΑ #5 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΤΙΩΝ
Όπως έχουμε ξαναπεί, η περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ειδική φροντίδα και περιποίηση. Για να ολοκληρώσεις λοιπόν την περιποίηση λάμψης και ομοιόμορφου τόνου που ξεκίνησες, δεν χρειάζεσαι απλά αντιρυτιδική προστασία και ενυδάτωση αλλά λάμψη και… βελτίωση των μαύρων κύκλων.

Eye Area Restoring Cream

Η κρέμα ματιών Eye Area Restoring Cream της Seventeen κάνει ακριβώς αυτό χάρη στα δραστικά συστατικά της και μπορείς να τη φορέσεις και στο άνω βλέφαρο. Βάλε λίγη ποσότητα στα δάχτυλά σου και ταμπονάρισε απαλά μέχρι να απορροφηθεί η λεπτόρρευστη υφή της.

Whitening Cream

ΒΗΜΑ #6 ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Το τελευταίο βήμα στην περιποίησή σου δεν είναι άλλο από την ενυδατική κρέμα. Αυτή είναι και η στιγμή που πρέπει να δράσεις αποτελεσματικά ενάντια στις κηλίδες. Όλα τα υπόλοιπα βήματα συνέβαλλαν στη λάμψη και την προετοιμασία της επιδερμίδας σου και η κρέμα σου θα καταπολεμήσει τα σημάδια για να σου χαρίσει ομοιόμορφο τόνο. Ιδανική λοιπόν είναι μία κρέμα όπως η Whitening Cream της Seventeen. Πέρασέ τη από όλο σου το πρόσωπο κάνοντας απαλό μασάζ και θαύμασε τα αποτελέσματα του Home Spa σου στον καθρέφτη. Και φυσικά μην ξεχάσεις να φορέσεις άφθονο αντηλιακό ακόμα και μέσα στο σπίτι!

seventeen cosmetics 68726134 349624002642996 5187847516076022873 n

Μείνε όμως συντονισμένη… Έρχεται spa περιποίηση ΚΑΙ για τα μαλλιά σου. Ναι, ναι, για τα μαλλιά σου, stay tuned…


Πηγή