Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σε αυτή την ηλικία θα συναντήσεις τον άντρα της ζωής σου!

Κάπου πάνω σε αυτή τη Γη υπάρχει αυτό που λέμε το άλλο σου μισό. Ή αλλιώς η αδερφή ψυχή σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό να την συναντήσεις… Να ερωτευτείτε, να αγαπηθείτε και να περάσετε μαζί όμορφες στιγμές. Το αν θα καταλήξετε βέβαια να είστε για πάντα μαζί ή όχι είναι μια άλλη συζήτηση και πολύ μεγάλη. Σε ποια ηλικία έχει το κάθε ζώδιο τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βρει το έτερο ήμισυ;

Διάβασε παρακάτω και θα δεις…

ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα Κριός κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίσει την αδερφή ψυχή της περίπου στα 25 της χρόνια. Πάνω κάτω, αυτή είναι η ηλικία στην οποία είναι αυτό που λέμε… party animal και πιο ειλικρινής από ποτέ. Δείχνει τον πραγματικό της εαυτό και αυτό το στοιχείο της είναι που θα κάνει τον άλλο να την ερωτευτεί και να θελήσει να την γνωρίσει καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για την Ταυρίνα η γνωριμία θα γίνει πιο νωρίς. Στην ηλικία των 18 ετών. Θα πείτε τώρα, μα καλά, τόσο νωρίς; Και όμως… Για εκείνη το πιο σημαντικό στην δεδομένη χρονική στιγμή είναι να έχει δίπλα της κάποιον που την καταλαβαίνει απόλυτα και ταυτίζεται μαζί της.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε νεαρή ηλικία θα γνωρίσει και η Διδυμίνα το άλλο της μισό. Γύρω στα 19 της χρόνια. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα το καταλάβει τότε. Θα χρειαστεί να περάσουν κάποια χρόνια για να δει ότι εκείνη η σχέση ήταν τελικά το άλλο της μισό. Δεν θα ξεχάσει ο ένας τον άλλο ποτέ και ίσως κάποτε οι δρόμοι τους συναντηθούν ξανά…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Καρκίνα πάντα ονειρεύεται την αληθινή αγάπη. Είναι το κοριτσάκι που περιμένει τον πρίγκιπα με το λευκό άλογο. Και αυτόν τον πρίγκιπα μπορεί να τον γνωρίσει στα 21 της χρόνια. Θέλει την ιδανική σχέση της να είναι γεμάτη ρομαντισμό και σεβασμό.

ΛΕΩΝ

Η Λιονταρίνα δεν θέλει να κάνει σοβαρές σχέσεις μέχρι πρώτα να καταλάβει τι θέλει ακριβώς από την ζωή της. Αυτό μπορεί να πάρει λίγο χρόνο και θα υπάρχουν στιγμές που θα αναρωτιέται αν έχει πάρει την σωστή απόφαση. Η ηλικία που θα συναντήσει το άλλο της μισό είναι περίπου στα 27 της χρόνια. Μέχρι τότε θα έχει μάθει πάνω κάτω τι θέλει και τι όχι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ακούει τους άλλους να μιλάνε για το άλλο τους μισό, αλλά εκείνη δυσκολεύεται να το κάνει εικόνα στο μυαλό της για τον εαυτό της. Όσο κι αν προσπαθεί, δύσκολα βρίσκει άνθρωπο που μπορεί να θεωρήσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Είναι η εξαίρεση στον κανόνα, λόγω της επικριτικής της στάσης απέναντι σε όλους και όλα. Ακόμα και να βρει την αδερφή ψυχή της, δεν θα το καταλάβει ποτέ γιατί το μόνο που θα βλέπει είναι ελαττώματα και όχι προτερήματα.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί βιάζονται να βρουν το άλλο τους μισό. Ξεκινούν να το αναζητούν από το νηπιαγωγείο ακόμα… Θα το βρουν σε μια ηλικία περίπου 20 ετών και θα είναι ένα άτομο, με το οποίο θα μπορούνε να είναι και εραστές, αλλά κυρίως και φίλοι. Θα μπορούν να μιλάνε με τις ώρες και να ξεχνιούνται για λίγο…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στα 17 της χρόνια θα γνωρίσει η Σκορπίνα το άλλο της μισό. Παιδί σχεδόν ακόμα, δεν θα ξέρει καν πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό. Μπορεί να μην θελήσει καν να παραδεχτεί το τι νιώθει για εκείνον, αλλά μέσα της θα νιώθει μια ωραία αναστάτωση και θα είναι ενθουσιασμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα γεννιέται με το αίσθημα της ελευθερίας μέσα της. Σε αντίθεση με άλλα ζώδια που γνωρίζουν το άλλο τους μισό σε πολύ μικρή ηλικία, εκείνη θα πρέπει να φτάσει περίπου στα 28 της. Ακόμα κι έτσι πάντως δεν θα σταματήσει κατά βάθος να επιδιώκει την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Θα είναι μαζί του, αλλά θα θέλει και τον χώρο της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατημένη από μικρή είναι η Αιγοκερίνα και βλέπει το όλο θέμα με τις αδερφές ψυχές με λίγο… σκεπτικισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που το άλλο της μισό θα το βρει σε μια ώριμη ηλικία, δηλαδή γύρω στα 30 της. Δεν θα είναι ούτε παιδάκι, ούτε θα την έχουν πάρει και τα χρόνια φυσικά. Θα είναι όμως σίγουρη για την επιλογή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Υδροχόα δεν είναι από τις γυναίκες που θα ερωτευτεί αμέσως. Όμως είναι πιθανό να γνωρίσει το άλλο της μισό στην ηλικία των 22 ετών. Για εκείνη μια σχέση με την αδερφή ψυχή της έχει να κάνει περισσότερο με την σύνδεση σε ένα βαθύτερο επίπεδο, παρά το ερωτικό ή συναισθηματικό κομμάτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα αγαπά τον ρομαντισμό που κρύβεται πίσω από όλο αυτό με τις «αδερφές ψυχές» και το άλλο μας μισό. Στην ηλικία μόλις των 19 ετών είναι πιθανό να ερωτευτεί και να θεωρήσει πως έχει βρει το άλλο της μισό. Μάλιστα θα μιλά για εκείνον πάντα και θα περιγράφει την ιστορία τους ως ένα παραμύθι…

Διάβασε επίσης: Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Γι’ αυτόν τον λόγο θα μείνεις για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του!

Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό


Πηγή