Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

InstaBeauty: Αυτά είναι τα πιο instagramamble προϊόντα που πρέπει να ξέρεις

Αν είσαι πραγματική beauty addict τότε, το Instagram είναι μία αστείρευτη πηγή έμπνευσης για εσένα! Περνάς ώρες τακτοποιώντας το μπουντουάρ σου για να το φωτογραφίσεις, συγκεντρώνεις πανέμορφα προϊόντα φτιάχνοντας συνθέσεις και γενικά παθαίνεις ένα δημιουργικό ντελίριο! Το ίδιο εννοείται παθαίνουμε και εμείς και γι’ αυτό σε καταλαβαίνουμε. Μιας λοιπόν που σήμερα είναι Παρασκευή, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε εδώ 5 από τα πλέον αγαπημένα μας προϊόντα που εκτός από όμορφα, είναι και πολύ αποτελεσματικά. Κάνουν αυτό που υπόσχονται και σου προτείνουμε να τα φωτογραφίσεις πριν τα χρησιμοποιήσεις γιατί πραγματικά θα… τα «λιώσεις»! Δες τα όλα παρακάτω…

Glamglow, GLOWPOWDER™ Hyaluronic Acid Infused Glow Palette. Η πρώτη πούδρα λάμψης της GLAMGLOW είναι συσκευασμένη σε μια πολυτελή, φωτεινή ροζ, παλέτα soft-touch με καθρέφτη.

Diptyque Centifolia Candle

Diptyque, Centifolia Candle. Για πρώτη φορά ένα κερί αιχμαλωτίζει το άρωμα του εκατόφυλλου τριαντάφυλλου καθώς ανθίζει, αποκαλύπτοντας τις φρέσκες, ντελικάτες και διακριτικά πικάντικες νότες του. 

TonyMoly Cats Purrfect Night Mask

TonyMoly, Cat’s Purrfect Night Mask. Μία μάσκα νυχτός που καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στο αμινοξύ του μεταξιού που περιέχει.

Frank body Shimmer Scrub

Frank body, Shimmer Scrub. Το ζαχαρένιο vegan scrub απολεπίζει, ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα σας μια υπερφυσική λάμψη γιατί… περιέχει Glitter!

Benefit Hello Happy Soft Blur Foundation

Benefit, Hello Happy Soft Blur Foundation. Το λατρεμένο μεικάπ που χαρίζει φυσικό ματ αποτέλεσμα και ελαφριά προς μέτρια κάλυψη ενώ γίνεται ένα με το δέρμα.

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή