Κυριακή , 5 Απρίλιος 2020
Οι καλοκαιρινές τάσεις στις βαφές

Οι καλοκαιρινές τάσεις στις βαφές

Οι αποχρώσεις της μόδας για τους θερινούς μήνες

Οι φυσικοί τόνοι στα χρώματα μαλλιών, που επέστρεψαν ως μόδα κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών, συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τους θερινούς μήνες.

Όλες οι αποχρώσεις του καστανού αποτελούν επιλογή για τις λιγότερο τολμηρές γυναίκες, Από την άλλη, το καστανοκόκκινο είναι μια πιο ομαλή αλλαγή για τις κυρίες που δεν θα ήθελαν να βάψουν τα μαλλιά τους κατακόκκινα αλλά αρέσκονται στις φλογερές ανταύγειες που δίνουν ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

Το έντονο κόκκινο στα μαλλιά που έκανε δυναμικό comeback τον προηγούμενο χειμώνα συνεχίζει να είναι hot, ενώ το πλατινέ έχει πάντα το φανατικό του κοινό που δεν το αποχωρίζεται αλλά σίγουρα ως trend έχει παραχωρήσει τη θέση του στο ξανθό που είναι ψυχρό και σαντρέ, φωτεινό αλλά όχι έντονο.

Η επικρατέστερη όμως τάση που πλέον αποτελεί hair and beauty statement, το απόλυτο «must», είναι φυσικά το bronde το οποίο ήρθε για να μείνει δίνοντας στις γυναίκες όλων των ηλικιών την classy blonde εικόνα που τους αξίζει.

Συζητώντας με τον color artist σας θα καταλήξετε στο ποια είναι τελικά η επικρατέστερη τάση του δικού σας προσωπικού look που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε το φετινό καλοκαίρι.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Αφήστε μια απάντηση