Πέμπτη , 4 Αύγουστος 2022
«Πολύ δύσκολος ο Αστέρας»

«Πολύ δύσκολος ο Αστέρας»

Επιφυλακτικός για τη ρεβάνς κόντρα στους Αρκάδες ο προπονητής της Μάιντς

Μόνο ως τελειωμένη δεν θεωρεί την πρόκριση της Μάιντς επί του Αστέρα ο προπονητής των Γερμανών που μίλησε με πολύ καλά σχόλια για τους Αρκάδες και τον Ντε Μπλάσις.

Τι είπε για Καπίνο. Για την προετοιμασία και τον αγώνα:
 «Είμαστε έτοιμοι. Είχαμε μια καλή εβδομάδα προετοιμασίας, πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε στον αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε λίγη τύχη στο πρώτο ματς, αλλά το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν ήρθαμε εδώ απλώς για να προκριθούμε, ήρθαμε για να κερδίσουμε. Περιμένω από τον Αστέρα να παίξει πιο επιθετικά, αλλά είμαστε κι εμείς πιο προετοιμασμένοι. Είχαμε μια επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων. Και βέβαια, το 1-0 είναι πάντα καλύτερο από το 0-0».

Για το ποιους παίκτες του Αστέρα ξεχώρισε:
«Ο Ντε Μπλάσις είναι ένας καλός και έξυπνος ποδοσφαιριστής σε όποια θέση κι αν τον βάλεις. Αλλά όλη η ομάδα του Αστέρα είναι καλή τακτικά. Δεν είναι απλώς ένας δύσκολος αγώνας για την πρόκριση, ο Αστέρα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Μια καλή ομάδα».

Ρωτήθηκε μήπως η Μάιντς υποτίμησε τον Αστέρα στο πρώτο ματς. «Όχι απάντησε και συνέχισε: «Αλλά εμείς δίνουμε προτεραιότητα στη δική μας ομάδα. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς, είχαμε προβλήματα. Πρέπει να βελτιωθούμε».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Καπίνο: «Θα περιμένετε αύριο να το μάθετε».

Πηγή: Sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση