Πέμπτη , 4 Μάρτιος 2021
Κάντε το απλό mani σας ξεχωριστό με μια κίνηση!

Κάντε το απλό mani σας ξεχωριστό με μια κίνηση!

Πολλές από εσάς μπορεί να μην προλάβατε να περιποιηθείτε τα νύχια σας και αυτή τη στιγμή να είστε ήδη σε διακοπές, ενώ αρκετές αποφεύγετε τα κραυγαλέα πασχαλινά σχέδια, προτιμώντας κάτι πιο κλασσικό, όπως για παράδειγμα τη μονοχρωμία.

Για όλες εσάς, λοιπόν, που θέλετε να δώσετε την πιο διακριτική πασχαλινή πινελιά στο μανικιούρ σας, μέσα σε λίγα λεπτά ένα από τα μεγαλύτερα nail brand, Jin Soon, προτείνει ένα ξεχωριστό mani!

 

3f45y35y4 fcde9

 

Θα χρειαστείτε:

Ένα ανοιχτόχρωμο βερνίκι (εδώ χρησιμοποιήθηκε άσπρο)

Ένα λεπτό πινέλο ή κάποιο λεπτό ξυλάκι

Πέντε ακόμη βερνίκια της αρεσκείας σας (εδώ χρησιμοποιήθηκαν ροζ, κίτρινο, πράσινο, γαλάζιο, μωβ)- ή μπορείτε να αρκεστείτε σε μια (αν θέλετε κάτι το ακόμη πιο διακριτικό)

Βάση (base coat)

Top coat

 

 

 

1hghjh c7332

Ξεκινήστε- αφού βεβαιωθείτε πρώτα ότι τα νύχια σας είναι στεγνά και καθαρά- απλώνοντας σε όλα τη βάση (base coat) που θα τα προστατέψει από τυχόν σπασίματα στις άκρες τους.

 

2nhuynln k 71af5
Έπειτα, απλώστε δύο στρώσεις από το ανοιχτόχρωμο βερνίκι που έχετε επιλέξει.

1PicMonkey Collage bd4aa

Αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει πολύ καλά και με ένα λεπτό πινελάκι- ακόμη και με μια οδοντογλυφίδα μπορείτε- σχηματίστε στα νύχια σας λεπτές γραμμές που να τέμνονται, θυμίζοντας ραγισμένα αυγά. Ιδανικό σχέδιο για όσες, από εσάς, δεν έχετε σταθερό χέρι μιας και σε αυτό το mani όλα μπορείτε να τα διορθώσετε, απλά, με μια γραμμούλα!

 

5sfgcrt 65a7b
Κάντε την ίδια τεχνική σε όλα σας τα νύχια

6sjdrhgwnlkerj afe4b
Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat που «κλειδώνει» το χρώμα

7hsdgxkwerhg 686fc

 

Αν τώρα, έχετε βάψει ήδη τα νύχια σας, μπορείτε να επιλέξετε βερνίκια που θα κάνουν χρωματική αντίθεση με αυτή της βάσης.

Αν πάλι, θέλετε κάτι ακόμη πιο διακριτικό, μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε πέντε διαφορετικές αποχρώσεις βερνικιών- μια σε κάθε νύχι- αλλά μια.

Πηγή: queen.gr