Τρίτη , 6 Ιούνιος 2023
Κάντε το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ!

Κάντε το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ!

Είναι από τα πιο sexy και θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος. Κι ενώ μερικές έχουν ευλογηθεί από τη φύση και διαθέτουν ένα πλούσιο μπούστο, για πολλές αυτό αποτελεί ένα πολυπόθητο όνειρο. Βέβαια, το μέγεθος είναι σχετικό, μιας και υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι ικανοποιημένες με ο,τι έχουν και αναζητούν διάφορες λύσεις, που θα κάνουν το στήθος να φαίνεται ακόμη πιο μεγάλο!

Ξεχάστε τις πλαστικές και το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού, ξεχάστε τις άπειρες ώρες στα γυμναστήρια, κάνοντας ασκήσεις ειδικές για το στήθος, ξεχάστε τα push up ενισχυμένα σουτιέν με σφουγγαράκια, αέρα ακόμη και νερό, που αρκετές πάνω στη λαχτάρα σας για μεγαλύτερο στήθος παίρνετε σε λάθος νούμερο και κάντε το στήθος σας να φαίνεται super ενισχυμένο με τη βοήθεια του μακιγιάζ!

Ναι καλά διαβάσατε. Δείτε πως θα το καταφέρετε σε 4 μόλις απλά βήματα!

Βήμα 1ο : Contouring, δηλαδή φωτοσκιάσεις. Επιλέξτε ποια σημεία θέλετε να καλύψετε, ποια να αναδείξετε φωτίζοντάς τα, δημιουργώντας τις κατάλληλες γωνίες.

Χρησιμοποιώντας το πινέλο του ρουζ σας, απλώστε το bronzer ή την πούδρα– σε τουλάχιστον μία έως δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας- από ψηλά μέχρι και ανάμεσα στο στήθος σας. Συνεχίστε να απλώνετε με φορά από το κέντρο προς τα δεξιά και έπειτα προς τα αριστερά , σχηματίζοντας ένα νοητό, καμπυλωτό “Υ”. Δημιουργήστε έτσι, σκιάσεις με το bronzer ή την πούδρα σας κατά μήκος της φυσικής καμπυλότητας του στήθους σας, δίνοντας μια ψευδαίσθηση βάθους.

Βήμα 2ο: Απλώστε καλά το bronzer ή την πούδρα που χρησιμοποιήσατε και βεβαιωθείτε ότι το χρώμα σβήνει σταδιακά, προς τα πάνω, δείχνοντας όσο πιο φυσικό γίνεται.

Βήμα 3ο : Highlight. Δώστε λάμψη στα σημεία που θέλετε.

Έπειτα, για να δείχνει το μπούστο σας πιο εντυπωσιακό, χρησιμοποιήστε μια πούδρα λάμψης (highlighting powder ) ή κρέμα ακόμη και ένα concealer, σε μια ή δύο αποχρώσεις πιο ανοιχτές από τον τόνο της επιδερμίδας σας και απλώστε κατά μήκος της πάνω πλευράς του στήθους (στο πάνω μισό μέρος) . Μπορείτε να ακολουθείτε τη γραμμή του σουτιέν σας ως οδηγό. Στη συνέχεια, εφαρμόστε την πούδρα στο εσωτερικό τμήμα του “Υ” κατά μήκος του στέρνου σας. Σε συνδυασμό με το πιο σκούρο περίγραμμα, θα δημιουργηθεί η κατάλληλη σκίαση που θα κάνει το μπούστο σας να φαίνεται super sexy!

Βήμα 4ο : Φροντίστε να απλώσετε καλά την πούδρα και να σβήσετε τις όποιες «σκληρές» γραμμές, που τυχόν έχουν δημιουργηθεί ή να διορθώσετε τυχόν ατέλειες, για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα, που θα δείχνει απόλυτα φυσικό.

Extra tip: Αν θέλετε χρησιμοποιήστε σφουγγαράκι για να απλώσετε πιο εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα!

Πηγή: queen.gr