Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κυτταρίτιδα εν όψει καλοκαιριoύ; Εξαφανίστε τη με αυτούς τους 3 ανέξοδους φυσικούς τρόπους

Κυτταρίτιδα εν όψει καλοκαιριoύ; Εξαφανίστε τη με αυτούς τους 3 ανέξοδους φυσικούς τρόπους

Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει σε τίποτα Άνοιξη, πόσο μάλλον Καλοκαίρι, όμως, αυτή την ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας πρέπει όλες εμείς – που θέλουμε μια άψογη εμφάνιση με μαγιό στην παραλία – να τη δούμε ως σύμμαχό μας!

Και αυτό γιατί, κερδίζουμε τον πολυπόθητο χρόνο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε μικρό ή μεγάλο ψεγάδι της εμφάνισής μας. Ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα είναι η κυτταρίτιδα, η οποία εκτός από το σώμα μας, αρκετές φορές επηρεάζει και την αυτοπεποίθησή μας.

Δείτε, λοιπόν, πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν, με 3 εντελώς φυσικούς και ανέξοδους τρόπους!

 

Απολέπιση η θαυματουργή
Η απολέπιση της επιδερμίδας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους που συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας ένα scrub κατά της κυτταρίτιδας που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι με λίγα υλικά και χωρίς να ξοδευτείτε καθόλου (π.χ ένα scrub με καφέ: Ανακατεύοντας 1/4 φλιτζάνι αλεσμένους κόκκους καφέ και 1/2 έως 1 φλιτζάνι λάδι καρύδας).

 

Μασάζ
Κάντε μασάζ με αιθέρια έλαια όπως το γκρέιπφρουτ, το λεμόνι, λεβάντα αναμειγνύοντάς τα με ελαιόλαδο ή αμυγδαλέλαιο. Αν θέλετε μπορείτε να ζεστάνετε το μείγμα και να κάνετε με αυτό χαλαρωτικό μασάζ στην περιοχή για περίπου 10 -15 λεπτά. Το μασάζ με κυκλικές κινήσεις στις περιοχές με κυτταρίτιδα είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αυξηθεί η ροή του αίματος και να διασπαστεί το συσσωρευμένο λίπος.
Αντι-κυτταριτιδική διατροφή
Η αύξηση πρόσληψης φρούτων και λαχανικών μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία, να μειώσει το σχηματισμό κυτταρίτιδας αλλά και το σωματικό βάρος. Τα μούρα, οι μπανάνες, η βρώμη, τα σπαράγγια και τα πορτοκάλια είναι μόνο μερικές από τις τροφές που καίνε αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Βάλτε, λοιπόν, στο καθημερινό διατροφολόγιό σας φρούτα και λαχανικά και σύντομα κυτταρίτιδά σας θα αποτελεί παρελθόν!

Πηγή: queen.gr