Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

#LBM: Το Little Black Manicure είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι

Το μαύρο στα νύχια κάποτε ήταν πολύ edgy και παράτολμο. Μαύρα έβαφαν τα νύχια τους οι… περιθωριακοί και εκκεντρικοί χαρακτήρες. Πλέον, το μαύρο στα νύχια ωστόσο, θεωρείται oh so chic και –λανθασμένα- πολύ χειμερινό.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by umami.ee (@umamipood)

Όπως όλα τα σκούρα χρώματα, το μαύρο είναι ένα μανικιούρ που ζητάμε κυρίως τον χειμώνα. Παρ’ όλο που φοράμε μαύρα το καλοκαίρι (τονίζουν το μαύρισμα), δεν έχουμε το μαύρο βερνίκι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεών μας.

Δες εδώ μερικά τέλεια, χρωματιστά, καλοκαιρινά βερνίκια

Το μαύρο είναι παντός καιρού

Πόσο λάθος είναι αυτό; Πολύ! Εδώ στο beauty department έχουμε δηλώσει την αγάπη μας για τα μαύρα nail art και τα προτείνουμε για χειμερινά, ανοιξιάτικα, θερινά και φθινοπωρινά μανικιούρ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Δεν υπάρχει εποχή που να μην είναι κατάλληλη για ένα μαύρο nail art, κυρίως όταν είναι τόσο κομψό όσο αυτά που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα στην παρακάτω gallery.

Βρήκαμε σχέδια εύκολα και πολύ κομψά που θα ταιριάξουν με κάθε καλοκαιρινό σου οutfit και που μπορείς να κάνεις στα νύχια των ποδιών και των χεριών σου.

Δες εδώ μερικά ακόμη τέλεια nail art

Και να θυμάσαι…

Το μόνο που θέλουμε να σε παρακαλέσουμε είναι, να διατηρήσεις τα νύχια σου κοντά ώστε το αποτέλεσμα να είναι πράγματι ultra chic και να φροντίσεις να χρησιμοποιήσεις top coat.

Από αριστερά: Korres, Gel Effect Top Coat. Seche Vite, Dry Fast Top Coat. Essie, Step 2 Top Coat.

Το λαμπερό φινίρισμα όχι μόνο θα κάνει το μανικιούρ (ή το πεντικιούρ) σου να κρατήσει περισσότερο αλλά θα ενισχύσει και το αποτέλεσμα. Κάνε τώρα ένα ακόμα scroll και εμπνεύσου με μερικά #lbm.

Αν από την άλλη, θέλεις χρώμα στα νύχια σου δεν έχεις παρά να κάνεις ένα κλικ εδώ




Πηγή