Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Loving it! Σε αυτό το Instagram account θα βρεις τα πιο όμορφα nail art mix

Αν είσαι καινούργια Queen στην παρέα μας, ίσως να μην έχεις καταλάβει το μέγεθος της αγάπης που έχουμε για τα nail art. Αν είσαι πιστή Queenette, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Ξέρεις ότι, καθημερινά, δημιουργούμε μία gallery γεμάτη nailspiration και σε βοηθάμε να ανακαλύψεις νέους λογαριασμούς στο Instagram.

Σήμερα λοιπόν θέλουμε να σου δείξουμε ένα νέο account που μας έχει εντυπωσιάσει και έχει κερδίσει όλα μας τα likes. Είναι ο λογαριασμός της Anastasiya Istominа aka @_moon_nails_.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nail Artist✨ (@_moon_nails_)

Εκεί βρίσκουμε τα πιο όμορφα mix nail art (είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις) και δεν μπορούσαμε να μην σου μιλήσουμε για αυτά, αλλά και για την ίσια την ταλαντούχα Anastasyia.

Pink flamingos! Μάθε γιατί τα φλαμίνγκο είναι… ροζ και δες 15 καλοκαιρινά #FlamingoNails

Η Anastasyia

Πριν γίνει nail artist, εργαζόταν σαν λογίστρια για μία κατασκευαστική εταιρία. Οι αριθμοί και τα βιβλία της δουλειάς της την «έπνιγαν» και έτσι, έβρισκε διέξοδο για τη δημιουργικότητά της, ζωγραφίζοντας στα νύχια των φίλων της.

Γρήγορα απέκτησε μεγάλο κοινό και ξεχώρισε αν και, όπως λέει και η ίδια, καμία nail artist δεν είναι όμοια με κάποια άλλη στη Ρωσία. Πράγματι, πολλές από τις κορυφαίες nail artists κατάγονται από τη Ρωσία και το μοναδικό κοινό που έχουν είναι οι αξεπέραστες ικανότητές τους.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nail Artist✨ (@_moon_nails_)

Το Ρώσικο μανικιούρ είναι διάσημο και κόσμος από όλες τις γωνιές της γης, φτάνει στη Μόσχα για να εκπαιδευτεί με τον Ρώσικο τρόπο περιποίησης νυχιών.

Αρκετά όμως με την περιγραφή, ήρθε η ώρα να κάνεις το scroll σου και να δεις τα nail art που διαλέξαμε από τον λογαριασμό της Anastasiya Istominа aka @_moon_nails_ πριν σπεύσεις να την ακολουθήσεις.

#TwoToneNails είναι το nail trend που σε βγάζει από κάθε color δίλημμα




Πηγή