Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

5 κατηγορίες ανδρών που πρέπει απλώς…να μην πλησιάσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το λέω για να το ακούω κι εγώ η ίδια. Θα μου πεις, δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ελαττώματα και αν είσαι ήδη σε μια σχέση δέχεσαι ότι ο σύντροφός σου δεν θα γίνει ποτέ ο mr percfetc. Εννοείται πως αν ήμασταν όλοι αψεγάδιαστοι τότε ο κόσμος θα ήταν απίστευτα βαρετός. Δυστυχώς όμως υπάρχουν μερικές συνήθειες και ελαττώματα που όσο κι αν προσπαθείς να αλλάξεις στον άλλον, είναι ανέφικτο να τις κόψει. Ας δούμε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα για να καταλάβεις τι εννοώ.

5 γυναικείες συνήθειες που ξενερώνουν τους άντρες στο ραντεβού

5 τύποι ανδρών που πρέπει να αποφύγεις

via GIPHY

#1 «Ο ζηλιάρης»

Θέλει να δει αν όντως το μήνυμα που έλαβες είναι από τη δουλειά ή από θαυμαστή στο Instagram, ζηλεύει ακόμη και τον γείτονα που σε χαιρετάει στην πόρτα και θέλει να ξέρει λεπτομερώς το ημερήσιο πρόγραμμά σου.. Αν αυτό εσένα δεν σου προκαλεί πανικό, τότε τι να πω..

#2 «Ο μαμάκιας»

Αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα γιατί κάθε άνδρας έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μαμά του. Καλά κάνει, όταν αυτό είναι σε λογικά πλαίσια, και το τονίζω, σε ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ! Αν θέλει έγκριση για τα πάντα από τη mummy, αν φοβάται να σε παρουσιάσει ως το κορίτσι του και πολλά ακόμη, τότε γύρισέ του την πλάτη όσο προλαβαίνεις.

#3 «Ο ψεύτης»

Έχει μια δικαιολογία για τα πάντα.. Γιατί άργησε στο ραντεβού σας, γιατί χτυπάει συνεχώς το κινητό του και φυσικά γιατί δεν αποκαλύπτει τον κωδικό του κινητού του σε κανέναν.. Γενικά αν δεις ότι ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνεις συνηθίζει να λέει ψέματα σε φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, μείνε μακριά.

#4 «Ο ορκισμένος εργένης»

Μέχρι να σε γνωρίσει έβγαινε σε κάθε club (και after) της πόλης, συνοδευόμενος από φίλους και «φίλες». Τώρα, σου λέει πόσο ωραία περνάτε μαζί ωστόσο έχεις δει να στέλνει αίτημα φιλίας σε κάθε ωραία ύπαρξη που θα δει στα social media…Αν θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο, καλό θα είναι να αποφύγεις το dating με έναν τέτοιο τύπο άνδρα αφού το μόνο σίγουρο είναι πως θα πληγωθείς.

#5 «Ο mr. fitness»

Μετράει τα γραμμάρια του φαγητού του, προτιμά να κάνει δεύτερη προπόνηση μέσα στην ημέρα αντί να βγει για ποτό μαζί σου, να συνεχίσω; Θα συνεχίσω! Θέλει να του έχεις έτοιμα ταπεράκια με βραστό κοτόπουλο και σέικερ πρωτεϊνης για να πάει στο γυμναστήριο. Όχι, δεν θες έναν τέτοιο άνδρα στην ζωή σου. Ναι, προφανώς είναι θετικό να έχεις έναν fit και υγιή σύντροφο αλλά παν μέτρον άριστον..! 

Άκυρες σκέψεις που κάνουν οι γυναίκες στην αρχή μιας γνωριμίας!

Πηγή κεντρικής: freepik.com


Πηγή