Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

MADWALK 2021: Το act που μας έμεινε αξέχαστο ένωσε τη μόδα, τη μουσική και το hairstyling μοναδικά

Το MADWALK, είναι το πλέον αναμενόμενο event κάθε χρονιάς. Είναι μία γιορτή που ενώνει τη μόδα και τη μουσική, χαρίζοντάς μας υπέροχες συνεργασίες, και στιγμές που πραγματικά συζητούνται για μέρες μετά το show. Μοναδικά τραγούδια, ανατρεπτικά acts, μόδα, ομορφιά και αγάπη, ενώνονται σε μία σκηνή και μας θυμίζουν ότι η τέχνη μπορεί να σώσει τον κόσμο. Γιατί σου τα λέμε όλα αυτά όμως;

Η λαμπερή βραδιά προβλήθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες από το MEGA Channel και ξαναείδαμε το act που μας ξετρέλανε περισσότερο από όλα. Βλέπεις, όταν το κορυφαίο brand στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, η L‘Oréal Professionnel Paris, ενώνει τις δυνάμεις του με τον μεγαλύτερο Έλληνα σταρ, τον ανεπανάληπτο Σάκη Ρουβά, τότε η σκηνή γεμίζει μαγεία αλλά και υπέροχα δυναμικές γυναίκες. Θα σου τα εξηγήσουμε όλα.

Η  L‘Oréal Professionnel Paris βρίσκεται στα παρασκήνια των μεγαλύτερων events που εκτελούνται παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας και δεν έλειπε από αυτό το MADWALK. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους χορηγούς του event της χρονιάς που φέτος, ήταν αφιερωμένο στην εθελοντική προσφορά και στο έργο του Σωματείου «Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που μετρά ήδη περισσότερους από 120.000 δότες μυελού των οστών.

Οι 9 κομμωτικές ομάδες της L‘Oréal Professionnel Paris από όλη την Ελλάδα, από νωρίς το μεσημέρι, ανέλαβαν να επιλέξουν αλλά και να εκτελέσουν τα hairstyles που συνόδευσαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών, απογείωσαν τα catwalk looks ενώ παράλληλα τόνισαν τη σημασία του κομμωτικού κλάδου, αναδεικνύοντάς τον.

mad 348

Στελεχωμένες από έμπειρους και ταλαντούχους hair experts, οι ομάδες  των L‘Oréal Pro Artist, Mod’s Hair, Gino hairandmore, Angelopoulos, Hair Way, Andronis MS, Prestige Telis Kikeris, Telis Kikeris και Haute Coiffure Francaise απέδειξαν ότι ο δυναμισμός, η κομψότητα και ο επαγγελματισμός που φέρει η L‘Oréal Professionnel Parisως μάρκα είναι τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ηγέτιδα στο χώρο του hair care.

Η παρουσία της, όμως, δεν έμεινε μόνο στα παρασκήνια. Οι hair experts της L‘Oréal Professionnel Paris, επιμελήθηκαν τα χτενίσματα δέκα σύγχρονων, δυναμικών, γοητευτικών και διαφορετικών γυναικών που έστειλαν ένα μήνυμα αγάπης και διαφορετικότητας από τη σκηνή, πλάι στον μοναδικό Σάκη.

DSC 2016

Οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Σοφία Κουρτίδου, Ρεγγίνα Μακέδου, Δωροθέα Μερκούρη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου, Μαρίλλια Σκαρογιάννη, Κατερίνα Τερζοπούλου και Βάλια Χατζηθεοδώρου περπάτησαν και χόρεψαν στο ρυθμό της νέας κυκλοφορίας του Σάκη «Στα καλύτερά μου» και μας έκαναν να χορέψουμε και εμείς μαζί τους!

DSC 1570

Γεμάτες αυτοπεποίθηση και λάμψη χάρη στα μοναδικά χτενίσματα που επιμελήθηκαν οι 9 κομμωτικές ομάδες της L‘Oréal Professionnel Paris, πλημμύρισαν τη σκηνή ομορφιά και αισιοδοξία. Δεν είναι λοιπόν παράλογο το ότι ακόμα μιλάμε για το συγκεκριμένο act. Διαφορετικότητα, ομορφιά, αγάπη και Σάκης… τι άλλο μπορούσαμε να ζητήσουμε ή μάλλον, πώς γίνετια να περιμένουμε κάτι λιγότερο από τη L‘Oréal Professionnel Paris;

DSC 1532

Η ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς σε κάθε της μορφή βρίσκεται άλλωστε στον πυρήνα του brand που τόσο αγαπάμε. Με σεβασμό στη διαφορετικότητα των γυναικών, η L‘Oréal Professionnel Paris εξελίσσεται συνεχώς για να παρέχει επαγγελματικές λύσεις σε όλες μας, οποιοδήποτε και αν είναι το background και η ανάγκη μας.

DSC 1537

Στόχος της είναι να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του δικού μας εαυτού και να μας κάνει να νιώσουμε… Στα καλύτερά μας, όπως ακριβώς έκανε και για τα δέκα κορίτσια που είδαμε επί σκηνής στο MADWALK 2021. Μισό λεπτό όμως… Τι εννοείς δεν είδες το act; Πάτα γρήγορα play στο παρακάτω video και συνέχισε να διαβάζεις!

Τραγουδάς και εσύ τους στίχους χαμηλόφωνα, είμαστε σίγουρες. Είμαστε επίσης σίγουρες ότι ονειρεύεσαι τα κυματιστά μαλλιά της Έβελυν για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν αλλά και το sexy hair do της Δωροθέας για τα Χριστούγεννα!

DSC 1653

Όλα είναι δυνατά αν αφεθείς στα χέρια των L‘Oréal Professionnel Paris experts αλλά μπορείς και μόνη σου. Ένα από τα πράγματα που λατρεύουμε στην L‘Oréal Professionnel Paris άλλωστε, είναι ότι δημιουργεί προϊόντα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και εμείς στο σπίτι για να αναδείξουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας.

DSC 1485

Χόρεψε λοιπόν στον ρυθμό του Σάκη, και υιοθέτησε το μήνυμα που θέλησε να στείλει η L‘Oréal Professionnel Paris από τη σκηνή του MAWDALK: Είμαστε όλες όμορφες, είμαστε όλες υπέροχες, είμαστε όλες διαφορετικές αλλά ενωμένες με αγάπη!


Πηγή